Dodao loptu silva dotaknuo je samo nek mu upise jos jednu asistenciju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by stewanoskipp View PostTo je to 2-0 i zasluzili su chelsea ne igra nisto evo skoro 3 utakmice... Dobio nesto na fantasy yaya i silva i nije sada toliko crno
Sve pohvale Sitiju, u defanzivi takodje dosta dobri. Borba za svaku loptu.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBolji su ljudi sta da se radi,ali ja jos ne mogu da vjerujem da ova ekipa nije dobila neku vrstu osvjezenja kroz pojacanja...nije dobro nikako
Stize ovaj mali Baba, ne znam da li ce moci da uleti odmah u prvu postavu, ali Aspi mora da igra desnog beka. Baneta bas stize vreme, i malo brzi igrac mu pravi probleme.
Sa jos jednim-dva pojacanja, ne vidim ko bi mogao da parira ovako motivisanom Sitiju.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostImate osveženje u vidu do jučerašnje najbolje devetke na svetu, el tigre, fox in the box, Radovan Falkao. Bas ocajnicki potez dovodjenje Radamela i pokusaj Murinja da mu vaskrsne karijeru. Mora Celsi ozbilljnije da se pojaca, to ce i da uradi posle ove utakmice.
Stize ovaj mali Baba, ne znam da li ce moci da uleti odmah u prvu postavu, ali Aspi mora da igra desnog beka. Baneta bas stize vreme, i malo brzi igrac mu pravi probleme.
Sa jos jednim-dva pojacanja, ne vidim ko bi mogao da parira ovako motivisanom Sitiju.
Ne znam ni ja kakav je taj Baba,ali ako ista zna ide lijevo da Bane malo predahne
Jedina svijetla tacka je Begovic i stvarno covjek nije zasluzio 3 da primiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostPlasim se za ostale timove, kad najbolja odbrana u ligi ovako prolazi.
@HeadBurn3r
Istog sam misljenja, koliko je pouzdan spanski AS?
Posto su objavili da ce Otamendi da potpise za Siti.U tom slucaju falice im samo jedan igrac u vezi i ako dovedu KdB, niko im nece moci da im parira.Prosetace se kroz prvenstvo.
Comment
Comment