Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Henryj View PostStoke od uvijek kuci tuce jake timove i svi se muce s njima. Ne ulazim sad u to kako je Arsenal jak, od pocetka sezone govorim da nismo dovoljno dobri za titulu ni u ovako oslabljenoj ligi, tripleta je i tako zajebancija.
Samo kazem da bod u Stokeu nije los kad pogledamo kako se svi muce kod njih...
Comment
-
-
Originally posted by Ves View PostSpasi me bože bolesti i kojekakvih Arsenalovih navijača.
Ali titula nam se nudi bukvalno cele sezone, debili smo ako je ne uzmemo. Ja stalno napominjem da ce kljucno biti to sto je Siti uzeo nekih 6 bodova u nadoknadi do sada... Videcemo na kraju sezone hocu li omanuti. Plus mi imamo nenormalno teska gostovanja.
E ajde ranijih sezona smo gubili kod Stouka u gostima, ove sezone X.Last edited by Tobdzija; 17-01-16, 19:23.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Meni je i dalje prvi favorit za titulu Siti, pa tek onda mi, zato ja samo na njih gledam kao nase konkurente, Lisice ce pasti kad tad, a Spursi iako igraju najlepsi fudbal sredice ih tempo cetvrtak-nedelja kada dodje nokaut faza u LE.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostU ovom momentu je skroz nepoznato u kom pravcu će ići borba za titulu. Sve je moguće ove sezone, evo Lestera Mahrez zaklao za 4 boda u nedelju dana, a oni i dalje prvi. Ne bih ja otpisivao ni Lisice ni Kokoši.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMogu svi pricati, ali Arsenal u roku od 3 sedmice ce imati cijelu ekipu na okupu ako se ne povrijedi neko u medjuvremenu.
Comment
Comment