Novaković malo previše lupeta. Nije što sam navijač Arsenala, ali sramota da nije ni u jednom trenutku pomenuo Ozila, a pričao A. Youngu kao igračima koji dobro igraju ove sezone.
Sa njim se ne slažem u mnogo čemu, a evo izdvojiti ću 4 osnovne stvari:
1. Leicester neće pasti kako je on predvidio a zašto mislim da j to tako, kopirati ću post koji sam upravo napisao na jednom drugom forumu
2. Engleski klubovi nisu pali
3. Govor o Lukaku kojeg je predstavio kao prosječnog napadača koji protrači mnogo šansi da bi postigao jedan pogodak i da time samo odmaže Evertonu.
4. Koscielny NIJE precjenjen stoper
Koji je to stoper u boljoj formi od Koscielnya, Smallinga i Stonesa ove sezone? (Kompanya ne računam, da je on ostao zdrav City bi već sad bježao najmanje 5 bodova svima pa i Arsenalu)
LLAP !
Sa njim se ne slažem u mnogo čemu, a evo izdvojiti ću 4 osnovne stvari:
1. Leicester neće pasti kako je on predvidio a zašto mislim da j to tako, kopirati ću post koji sam upravo napisao na jednom drugom forumu
Što se tiče Leicestera, također tu nije upravu. Leicester jest ekipa iznenađenja, ali ja sam ubijeđen da će ostati među prve 4(6) ekipa. Rezultat loše forme Leicestera u proteklih nekoliko utakmica je zgusnut raspored (koji njihovi igrači i kadar koji ima Ranijeri ne može iznijeti), povreda Drinkwatera, te bolest Vardya koji je 3-4 utakmice igrao nedovoljno pripremljen. Zato je Ranijeri igrao dosta defanzivnije i organizovanije u odbrani nego li tokom cijele sezone i tu pokušao odnijeti nekoliko bodova i mislim da je jako zadovoljan kako je izašao iz decembra. Da je kojim slučajem Mahrez pogodio penal protiv Bournemoutha, bilo bi više nego savršeno.
Leicester je ekipa koja će se sada ponovo dignuti, ponovo početi zabijati i maltretirati protivničke odbrane. Ekipa koja će sigurno dovesti još 2-3 igrača, a neće prodati nikoga bitnijeg i zbog toga bi se trebali održati visoko u ligi.
Leicester je ekipa koja će se sada ponovo dignuti, ponovo početi zabijati i maltretirati protivničke odbrane. Ekipa koja će sigurno dovesti još 2-3 igrača, a neće prodati nikoga bitnijeg i zbog toga bi se trebali održati visoko u ligi.
Nisu oni opali nego se polako i ravnomjerno dižu, dok se Barcelona, Real, Bayern i PSG razvijaju silovitom brzinom jer nemaju konkurenciju u svojim ligama u poslovanju. Engleski klubovi su sve jači i jači, ali ne prave skokove kakve prave gore pomenuta četiri kluba, te su zbog toga jači od svih engleskih klubova.
To jest upravu, jači su sigurno od svih engleskih, ali reći da je "prava sreća za engleske klubove doći u polufinale Lige Prvaka" je također blebetanje. Povrh svega, i statistički je mala šansa da se gore pomenuta četiri kluba ne sretnu međusobno prije polufinalnih utakmica.
To jest upravu, jači su sigurno od svih engleskih, ali reći da je "prava sreća za engleske klubove doći u polufinale Lige Prvaka" je također blebetanje. Povrh svega, i statistički je mala šansa da se gore pomenuta četiri kluba ne sretnu međusobno prije polufinalnih utakmica.
4. Koscielny NIJE precjenjen stoper
Koji je to stoper u boljoj formi od Koscielnya, Smallinga i Stonesa ove sezone? (Kompanya ne računam, da je on ostao zdrav City bi već sad bježao najmanje 5 bodova svima pa i Arsenalu)
LLAP !
Comment