Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Runi nije zaboravio igrati fudbal

Comment

• Bravo Gabriele ljudinoo Kilavi smo nesto bili,valja ovaj gol,tajming odlican
      sigpic

Comment

• Šta je i koliko vam trebalo da počnete da igrate, ako ništa drugo... majku mu božiju!!!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ajde sada neko meni da objasni šta se dešava, kako sada odjednom igraju bolje nego cele sezone i još Runi igra bolje

Comment

• Ne znam, meni se stvara neka slika da je SAF usao u svlacionicu pred utakmicu, odrzao neki mini govor i ova igra je posljedica... ovo je neki drugi tim u crveno danas, nije ovo ovosezonski tim Junajteda...

Comment

• Ashley Fuckin Young!

Comment

• Al stvarno mi ne ulazi u glavu jedna stvar a to je da ti treneri ne mogu da provale da Bane vise ne moze da igra dve utakmice u 3 dana.
                "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Jel blesav Atkinson il sta, ovaj start je bio najmanje 50/50, jos i zuti dao Morganu

Comment

• Pero
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sve preko Mesuta ide, dosad mogao imat 5 asistencija
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Stisao ih dobrano nastavnik fiskulture. Ne znam da li se ikada u ligi pojavila ekipa koja gore brani prekide od Bornmuta. Svaki prekid sansa. Inace sve ostalo pet.
                        Cuj prvi maj

Comment

• Valjda iznudimo korner koji u drugom poluvremenu, samo tako mozemo doci do gola.

Comment

• Za Baneta nije ovo žuti, jel?

Comment

• Nakon ovog poluvremena, Marsijal svaku mora poceti na krilo, mnogo je bolji i mnogo vise iskoristava svoj skill nego kad je u napadu...

Comment

• Vise mi smeta Blind kao stoper nego Kerik kao starter. Kasni čovek u pas igri, ne može da stigne da isprati jednog igrača samo se on napada celo poluvreme. Evo sada Smoling dobio žuti. Pa kasni ponovo da odigra. Sva sreća ide januar i mora se dovesti neko. Inace ekipu mogu da vode i Pep i Saf dok je Blind stoper nema leba. Pitanje je kada će da ga izludi neko od ovih iz Celzija.
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X