Bar se za vas dvojicu ne sekiram kako ćete da se "olinjate" posle tekme.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šta pije ovaj LImeni,pa to se curama meša na žurkama sa sprajtom ccc ja reko ti neki alkos"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
To vrv kažeš svaki put kada dođeš sabajle.
Prognoze za tunajt? od 0:0 do naše pobede... malo morgenLast edited by miloolja; 28-12-15, 13:09.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostŠta pije ovaj LImeni,pa to se curama meša na žurkama sa sprajtom ccc ja reko ti neki alkos
Originally posted by miloolja View PostBar se za vas dvojicu ne sekiram kako ćete da se "olinjate" posle tekme.
Originally posted by Avramovic View PostTo, to
Ozbiljno sad, ocekujem 3:1 za vas ili 2:0Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ovi junajtedovci se ponadali da ćemo da ih spasimo njihove muke(čitaj LVG) e pa nema,ne može ima 5:0 da nas pobedite u inat medijimaLast edited by saburo sakai; 28-12-15, 13:14."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Mnogo vi olako koristite taj smajli... taj sa prutićem..Last edited by miloolja; 28-12-15, 13:19.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostJa sam i u subotu navijao za Junajted, ali jbg. Ja sam baksuz, kontam da su zato i izgubili.
Kad smo vec kod Djavola, njih iz ovosezonskog kanala moze da izvuce jedino Bjelsa po meni. Podigao bi on revoluciju u klubu . Tacno fali takva licnost ovoj ligi.
Comment
Comment