Ma ovo uz United je sve tužno za gledati, pa ubijaju volju navijačima i simpatizerima skroz! Martialova emocija i igra Manchestera mogu skupa pod ruku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Izgleda otkazan sastanak upravnog odbora i Guardiole tako da je i to rijeseno...Marca pise da je Carlo novi trener Bayerna i da je ugovor na tri godine
Ode Pep u City,a Jose u United crta se to.Mou ce se izgleda sigurno nekada u narednim godinama vratiti u Real MadridZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ja pokusavam da zamislim ovaj tim totenhema za 2,3 godine. Uz naravno samo jednog ili dva nova igraca. Jer je prosek igraca prvog tima 23,24 godine. A igraju sasvim solidno. I ako iskoriste ovaj pad kvaliteta lige i udju u ligu sampiona, sto je po meni skroz realno, siguran sam da nijedan od vaznijih igraca ne bi otisao. A bojim se da ce jos samo ove godine 4 mesto biti dovoljno za to. I da se vratim. Za te 2,3 godine uz ovakav pad kvaliteta lige vidim Totenhem kao velikog kandidata za titulu. Upravo iz gore navedenih razloga. Vrlo mlad tim a vec dovoljno uigran. I nadolazece zvezde u timu , koje sada igraju kao da vrede jako mnogo. Tako da samo mogu da pomislim koje su krajnje granice ove ekipe. A za 2,3 godine stize i novi stadion.sigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostJa pokusavam da zamislim ovaj tim totenhema za 2,3 godine. Uz naravno samo jednog ili dva nova igraca. Jer je prosek igraca prvog tima 23,24 godine. A igraju sasvim solidno. I ako iskoriste ovaj pad kvaliteta lige i udju u ligu sampiona, sto je po meni skroz realno, siguran sam da nijedan od vaznijih igraca ne bi otisao. A bojim se da ce jos samo ove godine 4 mesto biti dovoljno za to. I da se vratim. Za te 2,3 godine uz ovakav pad kvaliteta lige vidim Totenhem kao velikog kandidata za titulu. Upravo iz gore navedenih razloga. Vrlo mlad tim a vec dovoljno uigran. I nadolazece zvezde u timu , koje sada igraju kao da vrede jako mnogo. Tako da samo mogu da pomislim koje su krajnje granice ove ekipe. A za 2,3 godine stize i novi stadion.
iskoristile pare od Bejla i Modric-a.... Imaju dobar skauting tu kapu sklanjam... A i solidnu akademiju iz koga je izasao
Kane... Evo sad ulazu u stadion-a... Pa zasto da ne, ali naravno pod uslovom da ostanu skupa toest da ne prodaju...
Comment
-
Procitah negde da su ga zeleli u Marseju... ali da je predsednik kluba iznapusavao scouting tim iz razloga sto se takav igrac uopste nasao na radaru jednog takvog kluba kao sto je Olimpik. Kontam da lik sada sedi, gleda i neverue kako deckonja metodm masturbacije prska po svima.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment