Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostJebli vas kurci i vi i vaši kodovi.
Ima nas koji koristimo tapatalk, mogli bi da kopirate šta piše u tvitu.
Izvinjavam se ženskom delu na rečniku.
Sent from my m2 noteLast edited by HeadBurn3r; 18-12-15, 00:04.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNesto si ti pogresno razumio, sad navijaci Arsenala dodju ispred Emirata i prvo im je, pogledaj sta je nas neimar Arsen sagradio
Obicno dodju sa djecom i kazu gledaj sine sta je cika Arsen sagradio sa svoje dvije ruke i deset prstiju. A onda mali pita, a tata, kako to da drugi osvajaju titule, a mi nista. Sta ce ti titule pored ove ljepote sine, pogledaj kakav je stadio, znas ko ga je sagradio, Arsen Neimar Venger. On ti je susta suprotnost Zozeu Rusitelju Murinju.
Rusitelj tata, on im je srusio stadion?
Nije bukvalno sine, ali im je srusio tim, osvojio titulu i sve pokvario, sad moraju da poste sezonu dvije, nemaju sve sredjeno kao mi, stadion i to.
Hahahaha pa ovo je najbolji post koji sam procitao u skorije vrijeme.
Sent from my LGL34C using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostNije baš tako. Nije on imao titulu u ruci (mleko), pa ispao iz trke za titulu (prosuo).
Mogao bi da kažeš da se on dao mleka i to onog najboljeg sa zelenih pašnjaka i to laganeze da mu niko ne parira. Onda kada je hteo još jednu turu, prosuo je zbog dosadnih muva (igrača) koje su ga smarale.
Sent from my m2 note
Ocigledno mnogi jos ne uvidjaju tezinu ovako jedne propale sezone koja ce imati uticaja i na narednu, a mozda i naredne sezone. Ali dobro, vreme ce pokazati.Last edited by Lion; 17-12-15, 20:26.
Comment
-
A jos stadion moraju da prave, plus ovih 40m ode na otkaz menadzeru. Stvarno ljudi misle da Romana nije opalila malo ova ruska kriza sa padom cijena nafte, pa onda sankcije zbog ukrajinske krize, pad rublje na svjetskom trzistu. Piff nije to ko 2008. kad je cijena nafte bila 100 dolara po barelu..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nema Roman keša, iste gaće nosi par dana, kupuje u Lidlu, hteli pre neki dan da mu seku struju. Daj da se ne zajebavamo više.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostA jos stadion moraju da prave, plus ovih 40m ode na otkaz menadzeru. Stvarno ljudi misle da Romana nije opalila malo ova ruska kriza sa padom cijena nafte, pa onda sankcije zbog ukrajinske krize, pad rublje na svjetskom trzistu. Piff nije to ko 2008. kad je cijena nafte bila 100 dolara po barelu..sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostA jos stadion moraju da prave, plus ovih 40m ode na otkaz menadzeru. Stvarno ljudi misle da Romana nije opalila malo ova ruska kriza sa padom cijena nafte, pa onda sankcije zbog ukrajinske krize, pad rublje na svjetskom trzistu. Piff nije to ko 2008. kad je cijena nafte bila 100 dolara po barelu..
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment