Murinjo nije pustio Ceha u Arsenal.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPogledo sam ja bas tu situaciju, Hazard se previja od bolova i ona usla i ona je kriva sto Hazard folira povredu, lol. Idiotluk.
Originally posted by MarkoNFL View PostMurinjo pusti igrača, to cenim kod njega. Pa makar Matu u MU, Čeha u Arsenal. A Kvardado je baš stigao kao veliko pojačanje.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Pogledao ja ceo MNF od sinoc, i stvarno sam odusevljen razmisljanjem Roberta Martineza, bas se vidi da nije sa Ostrva i da pokusava da unese taj "kontinentalni" mentalitet u PL, kao i ostali strani menadzeri. Jedan deo emisije mi je posebno bio dobar, kada Carri nije bilo jasno zasto u tolikoj meri van Gaal, sam Martinez i jos neki menadzeri igraju sa onoliko igraca na protivnickom polju, pritiskajuci zadnju liniju protivnika, ali ostavljajuci taj prostor izmedju linije odbrane i veznog reda poprilicno velikim.
Cisto su analizirali bas utakmicu koja je otvorila PL, i situacije u kojima je Eriksen konstantno bio sam, bez markacije kada Spursi imaju posed pozadi, ali kada duga lopta krene od strane stopera, komentarisali su u tim trenucima kretanje Blinda koji onda poprilicno zalazi u sredinu da odradi taj pocetni presing. Martinezu je to nekako i normalno, pogotovo za timove koji zele da povrate posed sto pre, pogotovo isticuci cinjenicu da je Utd pobedio u tom mecu (znaci taktika je uspela), dok Carragher ima misljenje da ce se van Gaalu ova riskantna igra kad tad obiti o glavu(mozda i tacno zbog nedovoljnog individualnog kvaliteta). Jednostavno njemu se ne svidja to sto ce stoperi biti na vecem pritisku tokom meca, jer ce imati dosta 1 na 1 situacija, sto se nekada u ligi izbegavalo maksimalno, a to je taj britanski mentalitet.
A kad bolje pogledamo, Spursi i jesu imali par sansi, ali jednu, ili dve prave, sem toga nisu mogli puno prici golu. A i Martinez je bas fino objasnio taktiku, u kojoj pod pritiskom onolikog broja igraca Utd-a, Spursi imaju samo jednu opciju, a to je dug pas ka Eriksenu, sto kad se kaze ovako "na papiru" deluje lako, cak je i Carra par puta to navodio, ali na grafici je odlicno prikazan moguc ugao dodavanja, gde u 5 situacija, eventualno jedna lopta moze proci, bolje receno, treba imati Pirla za stopera da bi to bilo uspesno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Chelsea team doctor Eva Carneiro has been banned by Jose Mourinho from sitting on the bench on matchdays, according to Sky sources.
Comment
-
Murinjo, ti si idiot, mnogi su samo zbog nje gledali dosadne utakmice Celsija. Verujem da ce ga zbog ovog poteza i mnogi navijaci Plavaca izvredjati.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment