Ma kakva je igracina Vardy
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako ga je pronasao Fuchs, prelepa akcija u 3 poteza. Koliko fudbal moze biti jednostavan. Vardy kraljina.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
I ponovo Vardy, ko će drugi.. A o našoj odbrani u toku ovog napada, ne treba trošiti reči
Ja nemam nekim slučajem ton na SK 1, pa ne mogu da čujem šta melje likLast edited by Lord Aleksoni; 28-11-15, 18:59.
Comment
-
Šta radi Vardi,uh,moglo je i 2:0 sad..Idemo do titule LesterKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Prototype View Postima li ko kakav stream za Manchester ? Sopcast ofkorsOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Samo Marsijal. I Svajni se uklopio u sivilo Kerika i kompanije. Runi kao i Mata beskorisni. Najgora moguca formacija.
A pisali kako 442 standard ne prolazi vise u fudbalu, sta da kazemo za ovo?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment