Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dajte nam Čelzi da se igramo

Šalim se, pa dobro, ušli smo u seriji pobjeda, naredna protiv bišeg prvoligaša Wolverhamptona u gostima koji je neđe na sredinu, ali znaš kako, jedan kiks i odmah padamo na 6 mjesto. Jbg, 5-6 ekipa dijele svega 1 poen, tako da biće svega. Ne treba se sada zalećati. Ušli smo u formu, igrači odrađuju posao kako treba i to je to. Al priznaćeš, malo ko je očekivao da će se Barnli odmah vratiti u Premier ligu.

Comment

• Dobro al sećam se da su ih hvalili u MOTD,znači nije da su oni ispali tolko zbog toga što su se raspali il tak nešto nego jbg,manji budzet,nekad nisu ni imali sreće a igralo se,borili su se. Tako da mi ovo nije tolko čudno

U QPR je bila drugačija situacija,konfuzno stanje pa ono "bežanje" Rednapa..
      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Njih je zeznuo mali fond igrača. Čim se povrede 2-3 igrača, nije imao ko pristojno da ih zameni. Inače su bili dobro organizovana ekipica. QPR je bio rasulo. Nije se znalo ko pije a ko plaća...
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Realno da smo imali još jednog Ingsa, druga pjesma bi se slušala, al onako maltene sam Ings nije mogao sam. Bojd i Tripier su mu podosta pomagali ali realno slab fond kvalitetnih igrača nam je falilo za nešto više. Naravno i neiskustvo nas je koštalo ali da samo imali još jednog Ingsa na sredini, opstanak bi bio objezbjeđen. Ne treba sada očajavati. Ali Barnlija je krasilo požrtvovanje svih igrača, i maltene su disali svi kao jedan što ja falilo KPR.
          Al sve u svemu dobre korake za budućnost pravimo.

Comment

• Dule trebalo bi da okačiš koji put neki tekst o stanju kluba,ne mislim o igračkom kadru,nego nešto o finansijama,prihodima,filozofiji poslovanja ili ako si već nešto o tome postao zalepi mi link stranice(osim ako u medjuvremenu ne prelistam temu).Mene takve stvari interesuju jer na kraju krajeva to umnogome i odredjuje šanse kluba da se izbori za opstanak.Normalno nije odlučujući faktor naravno,videli smo prošle godine koliko je QPR ispaštao na kraju zbog nagomilavanja igrača sa velikim platama.

Vidim na transfermarket da se potrošilo nešto oko 15m funti što mi je pristojna svota i pokazuje da ljudi imaju ambicije da se vrate u prem,doduše veći deo tog novca je otišo na napadača ali za sad se to pokazalo kao odlična investicija.
            "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Mogu ja to napisati, ali koga interesuje to.

Jer je riječ o jednom Barnliju. Klubu koji nema za prešednika Šeika niti Amerikance no čovjeka koji je rođen u tom gradu. Koga interesuje šta se dešava u klubu koji nije u najjačoj ligi odnosno koji nije na vrhu, ako se ne bori za titule. Koga interesuje šta se dešava u klubu koji nema bogatu istoriju.

Hvala tebi ko bratu što se koliko toliko interesuješ ali šta god da napišem ili će proć nezapaženo il uz provociranje i omaložavanje. Vjeruj mi dosta mi je toga i pojedinih članova.

Comment

• Originally posted by Dule Krtola View Post
                ali šta god da napišem ili će proć nezapaženo il uz provociranje i omaložavanje. Vjeruj mi dosta mi je toga i pojedinih članova.
                Bice to obrisano sve, imas punu slobodu. AK i ja smo navijali da Burnley udje u PL jos u sezoni 13/14 i snimili Ingsa.

Mislim da ni sad Burnley nema TOP3 igracki kadar, Dyche to drzi pod kontrolom i izvlaci maksimum.
                sigpic

Comment

• Kači u temi. Tema je za to i napravljena.
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Dule Krtola View Post
                    Mogu ja to napisati, ali koga interesuje to.

Jer je riječ o jednom Barnliju. Klubu koji nema za prešednika Šeika niti Amerikance no čovjeka koji je rođen u tom gradu. Koga interesuje šta se dešava u klubu koji nije u najjačoj ligi odnosno koji nije na vrhu, ako se ne bori za titule. Koga interesuje šta se dešava u klubu koji nema bogatu istoriju.

Hvala tebi ko bratu što se koliko toliko interesuješ ali šta god da napišem ili će proć nezapaženo il uz provociranje i omaložavanje. Vjeruj mi dosta mi je toga i pojedinih članova.
                    Cimaju te neki kompleksi i to žešći , veruj mi dosta ljudi zanima uključujući i mene . Posle Arsenala omiljeni klub mi je Atletik Bilbao i to samo zbog njihove politike i ljubavi prema klubu i načina na koji oni vole fudbal . Nije sve u velikom fudbalu Arapima i raznim zajebancijama pravi ljubitelji fudbala vole da gledaju i petu ligu sever ako se igra lep i borben fudbal tako da ne muči brige i piši koliko hoćeš i šta hoćeš ako neko bude omalovažavao i provocirao bez razloga radiće kuka i motika
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                      Cimaju te neki kompleksi i to žešći , veruj mi dosta ljudi zanima uključujući i mene . Posle Arsenala omiljeni klub mi je Atletik Bilbao i to samo zbog njihove politike i ljubavi prema klubu i načina na koji oni vole fudbal . Nije sve u velikom fudbalu Arapima i raznim zajebancijama pravi ljubitelji fudbala vole da gledaju i petu ligu sever ako se igra lep i borben fudbal tako da ne muči brige i piši koliko hoćeš i šta hoćeš ako neko bude omalovažavao i provocirao bez razloga radiće kuka i motika
                      Ma sve se bojim da gotivis Atletik zbog ljubavi i politike
                      Spoiler

Comment

• Momci hvala na podršci ali za sada i ovo je dovoljno. Korak po korak. Ne želim da ništa ćeram nasilu pa tako i da odjedanput svi poštuju Barnli i da jedva čekaju moj post da bi nešto pročitali o njemu. Do jučer niko me nije svaćao ozbiljno odnosno mislili ste da sam takoreći vikend navijač i to se, pa može se reći promjenilo pa tako će i ovo. Poštovati moje tekstove/postove o Barnliju.

Comment

• Utakmice za vikend...

Comment

• W.Ham-Everton moze biti goleada, mislim da ce Mourinho pobediti kod Stouka. Najzanimljiviji mecevi su u nedelju u 17h definitivno.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                              W.Ham-Everton moze biti goleada, mislim da ce Mourinho pobediti kod Stouka. Najzanimljiviji mecevi su u nedelju u 17h definitivno.
                              Konacan ishod 2 x2.
                              Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                                W.Ham-Everton moze biti goleada, mislim da ce Mourinho pobediti kod Stouka. Najzanimljiviji mecevi su u nedelju u 17h definitivno.
                                Slažem se za pobedu Čelsija. Verujem i da će kvota biti lepa. Ali što se tiče goleade mislim da će biti na Bornmut - Njuka.
                                www.lfcserbia.com

https://www.facebook.com/rukometniugao/

Comment

Working...
                                X