Sa kakvim samopouzdanjem on brani, neverovatno nesto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja ne znam sta je Begovicu nikako jer o njemu imam misljenje da je dobar golman,ali ovo kao da nije on nego neko drugi u svakoj situaciji spreman da odbrani i ulijeva sigurnost
Mora mu Mou dati barem kupove sramota ako ne da...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
I mene iznenadi Bega bas onako smireno izgleda. Spremno i motivisano, valjda se ne sjedi bratu na klupi. Ako vako nastavi, Kurtoa sa njim na klupi da mu visi za vratom vazda bi mogao postati jedan od najboljih golmana svih vremena.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostDa je Ozil odigrao ovako nevidljivu tekmu kao Fabregas vec bi bio pribijen na stup sto od komentatora, to od pundita kasnije u studiju, o forumima da i ne pricam..
Originally posted by Henryj View PostTipicna Hazardova dajverska forica. Zaleti se pa kad ne zna sta bi dalje gurne loptu i zabije se u igraca pa se malo valja.
Originally posted by Henryj View PostMene osobno Chelsea danas podsjetio na Tottenham prosle godine. Svi stoje, cekaju da Eden nesto napravi. Kao Tottij prosle godine s Kaneom.
Cudna tekma, obrana Chelsea neprepoznatljiva. Bane ce htjet zaboravit ovu tekmu sto prije, ali meni Terry upada u oci. Nema taj veze s onim od prosle sezone. Da nije ono prosle sezone bio swan song kao Gerrardova 2013/2014 sezona. Zadnji atomi snage dati, izgleda da nece tako dobar bit ove sezone, no rano je jos za takve zakljucke samo razmisljanje...sigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostNisam stigao da odgledam Čelzi ali vidim da je bilo zanimljivoZbog čega je Kurtoa dobio crvendać ?
Duga lopta po zraku preko obrane, Gomis ide na Kurtona, Cahill ga cak i stize, Kurton kaci Gomisa nogom na crti kaznenog. Crven prestrog, penal ajde jer je tesko sucu vidjet bilo, al u usporenim se vidi da je na crti
Comment
-
-
Originally posted by legolas View PostZbog ovog: https://www.youtube.com/watch?v=6ltjMMHVg8csigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Reise View PostNe ide mi nesto. Chelsea igra isto kao Tottenham prosle godine, uloga Hazarda isto kao Kaneova. Chelsea samo njega ceka da napravi nesto.
Comment
Comment