Originally posted by Lord Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Postovi nedelje
Collapse
X
-
Originally posted by Ser Aleksa View PostGang kao i obično dominejšnsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostBravo Josida, jos jedna asistencija. Dobice i bonus na fantazi.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostHahahah, pa upao čovek slučajno, šta...dešava se hahahah..... koja ebena legenda....
To je isto kao kad je moj drug objašnjavao devojci da je on samo sedeo za šankom i neka devojka se saplela i on je zadržao da ne padne i u tom trenutku ga slučajno poljubila (valjda htela devojka da zahvali ). A da li je popio korpu i nagradu za najgoru laž ikada smišljenu.....
Posle toga ga mi pitali.."Brate, šta ti bi da lupiš onako"...kaže.. "improvizovao sam, delovalo mi je da može da prođe u momentu"
CAR!
p.s. Šteta što nije morao dalje da objašnjava. Zanima me kako bi objasnio to što je odveo kući....Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Princ View PostPosle mizernog pocetka morao sam da angazujem gojkaru da igracima drzi jutarnju gimnastiku sto je od ovog kola krenulo da daje rezultate pa se zabelezilo 68 bodova, a prema juniorovim izvorima i ekonomsko-statistickim analizama, preuzimam prvo mesto od Daleta Separatiste pre pada EU.Dreams are coming true.
Comment
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe moze ovaj limeni, ne moze. Ulazem VETO!
SB u ovom slucaju tema postovi nedelje!Last edited by l1m4r; 06-10-15, 00:59.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
12 673 posta na ovom forumu, plus bezbroj finansijskih analiza me smjestaju na celo finansijskog odbora ovog foruma, te ja, kao izvrsni predsjednik finansijskog odbora ovog foruma imam pravo na VETO.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post12 673 posta na ovom forumu, plus bezbroj finansijskih analiza me smjestaju na celo finansijskog odbora ovog foruma, te ja, kao izvrsni predsjednik finansijskog odbora ovog foruma imam pravo na VETO.
N E M E Z E!
ps: da si napisao post bez trazio bih da se obrise! ali posto nisi imas klip :POriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ne meze!
Clanovi upravnog odbora su sledeci.
Bice.
Vladan.
King Erik 7.
Maric.
Pipi Romanjoli.
p4p1.
Wilserica.
Brajkula.
Olja.
Bojana.
A videces da svi oni tj generalno "svi" vise vole mene! Cak i Vilserica.
Bojani sam sredio prevode za "Most". Wilserici se smucio venger i dosao kod brata. AK47 dobio unapredjenje. Tako da AKI dzaba ti.
Nemoj da se brines za plate, imam ja skivene budzete. Koji su se i tebi magu provukli.
ps: Princ je suspendovan iz UO-a
pps: Novi moguci clan je dale. A i on vise voli meneLast edited by l1m4r; 06-10-15, 01:19.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment