Originally posted by Lord Gangara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Postovi nedelje
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostVoli Džakić dublje Moram da ti priznam Aki posle tvog izlaganja o ženama pre neki dan jedna forumašica i ja smo pričali i došla je do zaključka da si ti možda pripadnik homoseksualnog opredeljenja.Naravno ja se tu nisam složio ali posle Džakićevog nastupa i pipkanja pojedinih igrača i tvoje uzdizanje istog moram ti reći da sam u neverici Ali bez obzira na sve mi smo svetski ljudi i prihvatićemo te takvog kakav jesi,i tebe i Džakića bićete naš Kapetan Flint i Tomas HamiltonOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Objasnila...
Originally posted by bojanaBG View PostPa tesko da neko trudan moze da osvoji ATP turnir, cak mislim da ne moze ni mec da dobijeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NemanjaMiks View PostNema Gojka 10 minuta..
Još ga nema,jeb'o majku ako nije zaspao
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostJa imam neki Samsung, veze nemam koji al' je izdrzljiv na padove.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostRaširim katete da dodam jednu hipotenuzu i dobijemo bermudski trougao
Sent from my iPhone using Tapatalk ProOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostBrat je Pitagorinu teoremu pretvorio u perverziju. Čestitke na kreativnosti.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostVec je prirodni poredak kod Trumpa. On je mahnit.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostVjerovao ili ne Nole je karijeru zavrsio sa 19 Slemova, istu brojku ima i Federer, jednim manje od Milosa Zvereva, unuka Aleksandra Zvereva. Aleksov sin Simeon se ozenio sa Marejevom kcerkom, ima probleme sa njemackom federacijom oko sina i Djokovic ih ubijedio da dodju kod njega u akademiju, akademija se zove Ljubav, mir i harmonija. Sico je tu pronasao najbolje uslove za Milosa i Milos je postao najbolji svih vremena. Milosa je trenirao Marko Djokovic, a znao je i Pepe da dolazi na treninge i meceve iako tada star vitalan jer ga je hranila Maja Volk i odrzala mu snagu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment