Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2015/2016

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobra kontra. 10. gol sezone.

Comment

• Jeba*e vas duge lotpe, da vas jeba*e...

Comment

• Jebote sto je meni ovo jadno vidjet. Sanchez spusi loptu, krene u sprint za igracem koji mu je uzeo loptu, skoro mu je izbije iz nogu, a njegovi suigraci pol metra od igraca gledaju. Kako mi ga je zao vidjet kad onako razocarano gleda u suigrace jer mu nisu pomogli i ljuti se. Eh da je taj mozak prebacit u ostatak tima, kakav je to borac

Comment

• Evo ukletog trenera omladinaca na terenu, sad je Burnleyjeva sansa. Artetica malo setat da se zaradi placa

Comment

• O administracijo, postoji li mogucnost sakriti korisnika foruma? Ono, sve citam, listam, komentarisem, a njegovi mi postovi nevidljivi?
            " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• ImaÅ¡ ignore

otvoriš profil sretnog dobitnika, sa lijeve strane 4. opcija je ignore...

Comment

• Greota jedino Å¡to ne moze administracija na ignore da ide
                Originally posted by Vladan
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                  O administracijo, postoji li mogucnost sakriti korisnika foruma? Ono, sve citam, listam, komentarisem, a njegovi mi postovi nevidljivi?
                  Ti bi mene na ignore, moji su ti postovi glupost, al bitno da su tvoji postovi gdje poluraspade tipa Gibbs i vjecne kvazitalente style Ox dizes u nebo. How yes no. Profesore, moj naklon.

Comment

• Walcott je u teskoj banani kad je forma u pitanju. Srce me boli vidjet ga ovako raspalog, nek mu netko samar stisne, trebamo ga u formi.

Iwobi i Sanchez jebeni danas, Elneny kao da je godinama u timu, super se uklapa u stil igre.

Comment

• E moj Tijo

Comment

• Dule jebem ti ove tvoje mesare. Bas su bezobrazni.
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Treba sto pre prodati Volkota.

Comment

• Wolkot pa koristi te sanse, tako se stice samopuzdanje itd..covecee..Jos Koss se posle u polu kontri izgleda povredio,ubicu te Teoo..a mozda se i varam za Koselnog,valjalo bi
                            Last edited by Jack; 30-01-16, 17:56.
                            sigpic

Comment

• Dobro nije lose na kraju.
                              Fina provjera pred najvazni dio sampionata. Pa donekle standardna igra al koliko toliko smo dokazali da nismo plitak potok.

SEE YOU SOON PREMIER LEAGUE!!

Comment

• U pravu je bio nestali Akan, nema nista od Lolkota.

Comment

Working...
                                X