Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евробаскет 2015 - припреме

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako ostaje Gagi, onda je jos realnije da Simon ide na EP, ako bude bilo on ili Dangubic. Danguba ima size koji odgovara igri Gagija, rola na 2 i 3, dok Simon moze da odradi i poziciju 4. S obzirom da je Luka otpao, Sale sigurno tu vidi njega u nekim mizernim minutima. Ovde je dakle samo pitanje da li ce Gagi biti dovoljno spreman, i to ce na ovim poslednjim pripremama pokazati. Tu ga Sale i ceka najverovatnije, zato je i ostao ovako kasno na spisku. Ako se ne pokaze, bice Danguba ili Simon, a obojica su bili dobri na pripremama, Simon pogotovo i nisam protiv njega u ekipi uopste, iako preferiram Dangubu. Zapravo, to sam rekao jos pre preliminarnih spiskova, da precrta sve Sale i povede omladince, ja zadovoljan.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman View Post
      Ako ostaje Gagi, onda je jos realnije da Simon ide na EP, ako bude bilo on ili Dangubic. Danguba ima size koji odgovara igri Gagija, rola na 2 i 3, dok Simon moze da odradi i poziciju 4. S obzirom da je Luka otpao, Sale sigurno tu vidi njega u nekim mizernim minutima. Ovde je dakle samo pitanje da li ce Gagi biti dovoljno spreman, i to ce na ovim poslednjim pripremama pokazati. Tu ga Sale i ceka najverovatnije, zato je i ostao ovako kasno na spisku. Ako se ne pokaze, bice Danguba ili Simon a obojica su bili dobri na pripremama, Simon pogotovo i nisam protiv njega u ekipi uopste, iako preferiram Dangubu. Zapravo, to sam rekao jos pre preliminarnih spiskova, da precrta sve Sale i povede omladince, ja zadovoljan.

Ako se Milosavljević ne pokaže nema ili, idu obojica

Comment

• Originally posted by notorious View Post
        Ako se Milosavljević ne pokaže nema ili, idu obojica
        Bag, vec sam izbacio Luku, i u sledecoj recenici sam ga imao u vidu da je u timu.

Mada, iskren da budem, poceo sam ozbiljno da razmisljam o situaciji da Sale krene sa 4 centra. Ali mislim da je to klasican waste.
        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Скариоло изабрао 12:

Серхио Љуљ, Серхио Родригез, Гиљем Вивес, Пау Рибас, Руди Фернандез, Фернандо Сан Еметерио, Виктор Клавер, Фелипе Рејес, Никола Миротић, Пабло Агилар, Пау Гасол и Вили Ернангомез.

Колико су очајни у односу на претходне године.
          Arise, Serbia!
          You fell asleep long ago,
          And have lain in the dark.
          Now wake up
          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Rubio, Calderon i Marc nedostaju, a to su trojica iz prve petorke. Navaro vec 2 godine nije nesto znacajan. Ali i dalje su prejaki.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
              Rubio, Calderon i Marc nedostaju, a to su trojica iz prve petorke. Navaro vec 2 godine nije nesto znacajan. Ali i dalje su prejaki.
              Jaki, ali ne nesto sto ne mozemo da "preskocimo". Cak mislim da ih dobijamo u prvom mecu, znajuci da oni sporije ulaze u ritam na pocetku turnira (ili je to samo moj utisak).
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sve zavisi od razvoja situacije u drugoj, tj. prvoj grupi sa kojom se ukrstamo, ali ne bih voleo da ih dobijemo, ili ako to bude da ne bude igrajuci punom parom. Poznato je da je veoma tesko dobiti istu ekipu dva puta na jednom turniru. Prvenstvo u Poljskoj, mi Spance, nas Slovenci, Francuzi Spance, pa obrnuto kad je vazno, Francuzi i mi, Francuzi i Spanci prosle godine. Verujem da je to sve sve slucajnost, ali nekako se previse cesto dogadja.

Kad je u pitanju igracki kadar ne secam se kad smo manje zaostajali za favoritima, ako uopste zaostajemo...
                Last edited by Black Mamba 24; 21-08-15, 17:56.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                  Kad je u pitanju igracki kadar ne secam se kad smo manje zaostajali za favoritima, ako uopste zaostajemo...
                  To mene brine najvise. Kad god smo bili onako izraziti favoriti za medalje, u najavi je bio hype i kiks.

Ove sezone ide odmah knock out faza i to je bas dobro. Mi ako budemo prvi, ne idemo na Spance do finala ako oni budu drugi ili cetvrti, tek u finalu moguc susret. Ako budu treci, polufinale tek. Francuzi su 90% prvi u svojoj grupi, dakle ako hocemo da ih izbegnemo, 1. ili 3. mesto, i nikako 4. mesto.

Ali kao i Sale, i ja cenim stav da cemo se kad tad susresti sa najjacim ekipama, i da to mora doci pre ili kasnije, tako da gde god da zavrsimo, moramo da igramo svaki mec kao da igramo protiv USA. Mislim da je ova ekipa i ona sa proslog SP, jedine koje nemaju taj mentalni sklop i stav "kako cemo, lako cemo" u manjim tekmama. Ne znam zasto, ali takav utisak sticem posle svakog TO Saleta, njegovih reci, doprinosa momaka.
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Prosto i jednostavno. Prvo mesto u grupi, i imamo jaku lepu sansu za finale.
                    sigpic

Comment

• Цирбес сјебао лигаменте скочног зглоба и пропушта турнир.
                      Arise, Serbia!
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Gledao sam danas nase protiv Israel.

Nedovic sjajan
                        Milosavljevic u dobroj formi u odbrani zivotinja
                        Erceg u drugom poluvremenu jako solidan
                        Bjelica nije se ni osetijo ;)
                        Teodosic sezao se kao da je bio pijan
                        Simonovic sjajan i sigurni putnik na EP
                        Kuzmic u odbrani zivotinja u napadu kao i uvek limitiran
                        Milutinov spor i uspavljan mora da se probudi ali moze da odigra odbranu protiv teskih centara kafrancuzi i Gasol...
                        Dangubic otpada sigurno i igrao je 2min
                        Bogdanovic pauzirao
                        Stimac jako se trudi i baca se na svaku loptu.. videcemo imam osecaj da bi mogao da bude u ekipi
                        Kalinic solidan

Comment

• Добисмо Израел 15 разлике. Заиграо и Драган, за разлику од Богдана који је поново одмарао. Симон и Недовић најбољи.
                          Сутра друга текма.

Ин адер њуз, Дрејпер упада уместо Лафајета код Хрвата.
                          Arise, Serbia!
                          Now wake up
                          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Ово је можда прва утакмица у припремном периоду у којој нисмо заснивали игру на јакој одбрани, већ се екипа тражила кроз игру у нападу. То је, донекле и разумљиво, пошто се ближи шампионат и свако жели да достигне и покаже своју најбољу форму. Играчи су показали велику жељу и борбеност, контролисали смо утакмицу и резултат свих 40 минута, али одбрамбено смо морали да будемо бољи. На томе ћемо и даље инсистирати, пошто је добра колективна одбрана оно што нам је давало велику снагу у досадашњим утакмицама. Израелци су атипична, брза екипа,али не смемо да дозволимо да изгубимо чак 19 лопти, пошто ће то јачи тимови свакако кажњавати – истако је селектор Александар Ђорђевић и нагласио да Богдан Богдановић није био у саставу због проблема са леђима.

ИЗРАЕЛ: Нисим 3, Јивзори 4, Досон 20, Микел 6, Елијаху 12, Каспи 4, Лимонад 6, Кадир 3, Охајон, Чубревич, Грин 1, Фишер.

СРБИЈА: Теодосић 5, Марковић 2, Недовић 16, Милосављевић 7, Калинић 9, Симоновић 13, Дангубић, Бјелица 8, Ерцег 10, Штимац 1, Радуљица 11, Кузмић 2, Милутинов 1.

Репрезентације Израела и Србије одиграће у недељу до 18:45 часова још један контролни сусрет у Тел Авиву.
                            Arise, Serbia!
                            Now wake up
                            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Ipak Danguba otpada, bili ste upravu. Otprilike to je to nakon ove utakmice. Simon odigrao super, a Danga 4 minuta u igri samo. Erceg napokon odigrao dobro, ostatak na nivou. Sem Spanaca u grupi, ostale repke moramo da bijemo sa 15+ razlike.
                              sigpic

Comment

• Ostaje još da se vidi ko će od Štimac/Milutinov/Kuzmić da otpadne.
                                www.facebook.com/MilanVesti sigpic

Comment

Working...
                                X