Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евробаскет 2015 - припреме

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gokara
    Mora da igra bar 20 min. Bolji Raduljica od Bobija po meni. Moja idealna petorka: Teo, Nedović, Bogdan, Bjelica, Raduljica.
    Pa i igrace nekad, ali ne uvek.
    Pokretljiviji, ali ne i toliko bolji, cak naprotiv. U svim elementima skoro Bobi ima prednost, jedino post up igra (koju ni Radule nema, cista sirova snaga), ali sta ce uopste coveku od 223cm post up, kad se on okrene i pogodi onaj fade away sa jednom rukom. Koliko god se negiralo, veliki je minus neigranje Bobija, a bas sam zeleo da vidim kako ce izgledati kod Saleta, ali dobro, bice valjda za OI tu, ako se plasiramo.

A ta petorka ima jednu manu, tanak defanzivni materijal. Sav taj nedostatak nadoknadjuje Kalina, koji je u prvoj 99%, e sad BB ili Nedovic, zavisice od matchup-a.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

http://www.sportnetwork.rs/play/8024...ju-punom-parom
      Arise, Serbia!
      You fell asleep long ago,
      And have lain in the dark.
      Now wake up
      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

samo da ne bude povreda

Comment

Ђускамо у пола 9 са Кинезима на Трофеју Београда. Поента овог турнира у ствари не постоји.
          Arise, Serbia!
          Now wake up
          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Kako igra Teo?

Comment

Po prikazanoj igri i pripremama, jedno je jasno, sve sem medalje ce biti neuspeh, Sale rekao sve sem zlata, meni dosta bilo koja.
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Боље да су се изделили 5 на 5 па да опикају између себе него да праве овај циркус. Нама, као што рекох, овај турнир не значи много, док са друге стране Кинезима и Венецуеланцима значи за припреме за њихове турнире.
                Arise, Serbia!
                Now wake up
                And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Pojedi ih sveee Dangubaa!!

Comment

Bas ce biti klanje za tu poziciju tri. Na pocetku sam odmah istakao da je prvi Kalina tu siguran, ali ko je tu zamena, veliko je pitanje. Simonovica su ismevali, a on se namece kao logican izbor i stvarno se izborio za takav status, mada kada vidim Dangubu u tranziciji, a i Sale, mozda je vec presudio. Keselj mi nekako nije vise za repke, nekako cenim da ce izbor dosta zavisiti od spremnosti Gagija.

Ove ostale pozicije su po meni vec resene.
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Да кренемо полако са прогнозама, а?

1. Тео, Марковић
                      2. Богдан, Недовић
                      3. Бјелица, Калинић
                      4. Ерцег
                      5. Радуљица, Милутинов, Кузмић

Ови по мени иду сигурно. Мислим да ће ове године да га издува Штимара, време му је и било. Још двојица фале овом горе списку и појма немам кога ће да убаци. Да кажемо да хоће Симоновића, наметнуо се на припремама мада није погађао шутеве, не знам да ли је погодио и једну тројку уопште.
                      И за то једно место ће се шибати Драган (надам се да има неке шансе), Дангубић и Митровић.
                      Arise, Serbia!
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Ne znam za Dragana, covek je propustio pola priprema, ja sam se na pocetku nadao da ce on ici, umesto Nedovica recimo, ali nema od toga nista.
                        Kuzmic je zmaj u odbrani, neverovatno kako zakljuca reket ( Dobojlija ), bas tesko primamo poene kad je u igri , pogotovo zajedno sa Mitrom. Radulja rupa u odbrani.
                        Dangubica nikad nisam nesto gotivio, ali Simon brat nam ne treba realno. I Erceg je odigrao jedan mec i taj prvi mec nije bio nesto preterano dobar.
                        Ako ne ide Gagi ja bih 6/6 vodio, dakle Mitar i Dangubic. Bjelicu racunam kao cetvorku.

1. Тео, Markovic
                        2. Bogdan, Nedovic
                        3. Kalinic, Dangubic
                        4. Bjelica, Mitrovic, Erceg
                        5. Raduljica, Milutinov, Kuzmic
                        Last edited by Black Mamba 24; 16-08-15, 09:59.
                        sigpic

Comment

Originally posted by Black Mamba 24 View Post

1. Тео, Markovic
                          2. Bogdan, Nedovic
                          3. Kalinic, Dangubic
                          4. Bjelica, Mitrovic, Erceg
                          5. Raduljica, Milutinov, Kuzmic
                          Potpuno identicnu stvar imam u glavi.
                          Kuzmic mora jos malo da se oslobodi u napadu, nekako je stegnut, a moze puno vise da ucini od Raduljice.
                          Mene je Nedovic iznenadio prijatno na ovim pripremama, mnogo to bolje izgleda pod Saletom, nego kada je igrao u Valenciji.

Nego Mamba, sad da je Bobi tu kao opcija, koga bi se otarasio od ta tri centra ?
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Milutinov me pozitivno iznenadio i mislim da je Raduljica trenutno najmanje kvalitetan. Ja bih njega odstranio, ali znam da to niko ne bi ucinio zbog zasluga zbog proslog SP i iskustva igranja na prvenstvima, to niko osim njega nema. Bobi je bio na samo jednom, na najlosijem prvenstvu za Srbiju u poslednjih 6 godina.
                            sigpic

Comment

A zašto bi vodio 6+6 kad mu Kalina može poslužiti na PF, kao i Simonović? Koju bi svrhu imao Mitrović u reprezentaciji, nosač peškira zarad gubljenja jednog mjesta spolja, čisto sumnjam.

Comment

Simonovic?
                                Simonovic ne moze u vaznijim mecevima nista da uradi, (vrlo moguce da ne moze ni Mitar), ali je mladji i dobija iskustvo igrajuci u grupi, a koga god da povede nebitan je u knockout fazi.

Napisao sam da bih Gagija vodio svakako, nebitno da li umesto Nedovica ili nekog visokog, ali jbg covek nije zdrav.
                                sigpic

Comment

Working...