Ja sam gledao preko RTLa i slika je stvarno vrhunska,a onaj program koji "nabavi" UK IP je fantastican,kao i BBC stream
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Izgleda da ce Hrvati ipak gledati Formulu, ali na 10 lokalnih stanica koje su napravile neku vrstu konglomerata... Sjajna ideja, dele troskove, a prihod od reklamiranja ce biti veliki. Plus, imaju veliku rupu u programima, pa ce moci da imaju dobre dugacke emisije. Svaka cast za poduhvat, ovde svi dobijaju ,FOM dobija pare, stanice prihod od reklama i marketing, posto ne sumnjam da ce ovo naici na odjek u siroj javnosti a gledaoci prenosi, mozda i bolje nego da radi HRT. Operise se nekom cifrom od oko pola miliona eura. Nazalost, mi necemo imati nista od toga, jer ne primamo te staniceNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja nemam RTL sad videh,imam sport1.Vlatko jesi gledao RTL preko satelita?Izgleda da moram da palim komp da slusam vas dvoijcu momciDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
http://www.ustream.tv/channel/f1-live-2011#
Imas vec na par mesta na forumu, ali nema veze jos jednom DobrodosaoNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Od kuce komentarisete ?? U koliko pocinje emitovanje ? Kroz neku sledecu trku bi se i ja ukljucio u komentarisanje ))) Znam mnogo o F1Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by MikoSurvivor View PostOd kuce komentarisete ?? U koliko pocinje emitovanje ? Kroz neku sledecu trku bi se i ja ukljucio u komentarisanje ))) Znam mnogo o F1Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Jao cuti kada je Vettel uzeo titulu dobio sam nervni slom , nervirao se , 2 flase izbacio kroz 6 sprat sa balkona xD ... Moze malo opis kako radite od kuce , da se ja ukljucim od Malezije , ako ti kazem da ti pratim sve moguce sportove a da mi je F1 omiljeni onda znas ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Trka je bila monotona za mene ... Vettel celom trkom drzao vodstvo , ocekivao sam da ce ga Hamilton napasti jer je dobar dio prvog dela trke imao 3 sekunde iza njega pa je napravio sekundu brzi krug i dosao na 1.5sec ali nista. Petrov odlican 3. Svaka cast ! Alonso tek 4 , Webber 5.
Najbolju taktiku po meni je imao Perez , jedan odlazak u box i na kraju do 7.pozicije , svaka castSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment