Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by forum1nick View PostZato i postoji kategorija konstruktora. Uvedena je tek nakon ove važnije kategorije vozača.
Realno se smatra utješnom nagradom
Pa ceo tim stoji iza jednog vozaca u ovom slucaju Hama. A i da podupiru Botasa jednako opet je to 'two horse race' ako me razumes.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostOpet ti
Pa ceo tim stoji iza jednog vozaca u ovom slucaju Hama. A i da podupiru Botasa jednako opet je to 'two horse race' ako me razumes.
Vozači sa promjenom tima nose svoje titule, tako da to objašnjava kome pripadaju. Čudi me da neko ko prati F1 to nije znao
Comment
-
Originally posted by Alan View PostKo je bio timski prvak 1954?
Pobogu Alene, to sto nije bilo WCC ne znaci da WDC nije timsko. Pogledaj samo kolko ljudi radi na ta dva auta u Mercedesu. 2000. Zvalo se to WCC ili WDC ili kako god hocete sampion u ovom slucaju Hamilton iza sebe ima celi tim. Ne verujes?-Okej smesti ga u Alfa Romeo pa da vidimo dokle bi dogurao.
Originally posted by forum1nick View PostNe, opet ti...
Vozači sa promjenom tima nose svoje titule, tako da to objašnjava kome pripadaju. Čudi me da neko ko prati F1 to nije znaoTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment