Sve kad bi, kad bi. Jedno važno je da je Rosberg šampion Formule 1. Kao i ostali.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Te teorije zavere su mi jos smesnije, kao tim je nesto cackao oko bolida LH pa je imao nekoliko dnf tokom sezone... Oni ce bas da sabotiraju njega na taj nacin i ugrozavaju mu bezbednost i zivot na kraju krajeva, totalna glupost...
Uostalom, ako misli da ga je tim sabotirao neka napusti Mercedes, oko takvog vozaca ce se otimati svi top timovi F1, lako bi pronasao angazman. Ali ne, zna on u kakvoj je poziciji i u kakvom timu, ne pada mu na pamet da ide.
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostTe teorije zavere su mi jos smesnije, kao tim je nesto cackao oko bolida LH pa je imao nekoliko dnf tokom sezone... Oni ce bas da sabotiraju njega na taj nacin i ugrozavaju mu bezbednost i zivot na kraju krajeva, totalna glupost...
Uostalom, ako misli da ga je tim sabotirao neka napusti Mercedes, oko takvog vozaca ce se otimati svi top timovi F1, lako bi pronasao angazman. Ali ne, zna on u kakvoj je poziciji i u kakvom timu, ne pada mu na pamet da ide.
Originally posted by Ricma View PostHamilton je zasluzio jos 2007 titulu, na neki nacin mu se vratilo 2008.On je Novak Djokovic F1 kada vidis da je mogao vise titula da osvoji.Last edited by Sam Hornish Jr.; 03-12-16, 19:53.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
@Sam Hornish Jr.
Nisi ti pominjao to ali je bilo te price mnogo svuda po internetu, ja sam rekao generalno za tu pricu da je smesna, nisam optuzio mikog ponaosob.
Meni samo pomalo smeta to sto se umanjuje ta Rosbergova titula, covek je regularno osvojio na stazi i to je to. Nije imao pravu konkurenciju ali isto tako ni LH je nije imao u prethodne 2 sezone pa se ne secam da je osporavana titula ovako kao Rosbergova
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostRozbergova je osporavana zato sto svi znamo da je generalno Hamilton brzi vozac od njega i da su ga samo kvarovi sprecili da ne pobedi.
4-1 su u kvarovima koji su uticali na rezultat kvalifikacija ili trka, nije toliko dramatično.
Comment
-
Originally posted by Alen P View PostPrvaci koji su to postali spletom sretnih okolnosti ili izuzeto nadmocnim bolidom.
HAWTHORN Mike
HILL Phil
HULME Denny
ROSBERG Keke
HILL Damon
VILLENEUVE Jacques
BUTTON Jenson
ROSBERG Nico
Prve trojice se ne sećam, ali od matorog Rosberga pa naovamo pamtim sve, kao da je juče bilo
Prezime Rosberg sam toliko zamrzeo te 1982. (mada čovek ništa nije bio kriv) da mi je i Niko celu karijeru bio antipatičan (a tek on za ništa nija kriv).....
Nisam proveravao, ali ne verujem da je iko pre i posle Kekea bi šampion sa jednom pobedom u sezoni, i cela 44 boda, a ni jedna ekipa više nije bila toliko baksuzna (na svu sreću) kao Ferari te godine
Alene neka je i od mene neko matoriji ovdeLast edited by somborac; 04-12-16, 08:46.¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by Mark0 View Post@Vanja
Koliko je realno da to bude Alonso/Vettel?
Sto se mene tice ako bih birao, bez sumnje bi to bio Alonso, ali mislim da najvise sanse ima Wehrlein..
Mark Hughes za Motorsport magazin u jako dobroj kolumni o Rosbergu na kraju je napisao i njegovo mišljenje na tu temu...
The popular vote would be for Fernando Alonso to join, of course. What more thrilling prospect could there be than re-pairing this electrifying duo 10 years on from their astonishing season as McLaren team-mates? They each rate the other as their special rival. But Alonso is contracted to McLaren-Honda for another year. Is there a get-out Mercedes clause? Ron Dennis said there was not… Whether there is or not, Alonso is another driver that Wolff has said privately he would not pair with Hamilton. Too disruptive for the team, two unreasonable men fighting it out. That’s not to say it won’t happen. It would be irresistible box office if it did – and boy does F1 need some box office at the moment.
But a more likely scenario: Valtteri Bottas (managed by Wolff) is released by Williams after having made an agreement with Mercedes which supplies, in exchange, Wehrlein with perhaps also some accompanying deal on the engines.Originally posted by Alen P View PostPrvaci koji su to postali spletom sretnih okolnosti ili izuzeto nadmocnim bolidom.
HAWTHORN Mike
HILL Phil
HULME Denny
ROSBERG Keke
HILL Damon
VILLENEUVE Jacques
BUTTON Jenson
ROSBERG Nico
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostA kako ne mogu? U dominantnom bolidu prosecan vozac moze biti sampion. Rozberg je ove godine imao dominantan bolid i borio se samo protiv Hamiltona kome se previse kvario bolid i Rozbergu je titula servirana na tacni. Kad bi imali pouzdane bolide i normalno kvacilo Hamilton bi ga isprasio.
Originally posted by Ricma View PostHamilton je zasluzio jos 2007 titulu, na neki nacin mu se vratilo 2008.On je Novak Djokovic F1 kada vidis da je mogao vise titula da osvoji.
R
Comment
-
Comment