Dobro rečeno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Red Bull predstavio njihovu verziju budućnosti F1, i moram priznati da je puno realnija i ljepša od Ferrarijeve.
Spoiler
Više slika:
http://thejudge13.com/2015/04/08/f1-...red-bull-2017/
Comment
-
Sviđa mi se ideja užeg prednjeg krila ali ostalo je ili ružno ili meh. Moje mišljenje.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment