Slozio bih se sa vecinom, zamenio bih Kimija i Lewisa, Maldonadu bih dao kao oni Massi 4.5, Vergeneu i Ricciardu bih dao 5.5, STR7 je ocaj... Massi bih dao 3.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alonso se jeste stopio sa F2012, ali da Massa ima tolikih oscilacija za razliku od njega, znaci samo da je stvar do Masse, bolid se tokom cele sezone ponasao manje-vise dosledno... Button... mozda bih mu dadnuo tih 5.5 zbog pobede, ali onaj suvi niz od 4 trke je bas los. Primetio sam da Italijani u ovom tekstu (posto je preuzeto od Gazzete dello Sport) idu dosta logikom SBBKBB, pa onda oduzimaju poene u zavisnosti koliko od toga nije bilo...
Comment
-
http://www.f1fanatic.co.uk/2012/08/2...els-future-f1/
Sjajan tekst o mogucnosti, prednostim i manama uvodjenja pokrivenih tockova i kokpita u F1. Fakat je da bi bilo bolje za bezbednost (da je bilo toga pre 20 i vise godina, Senna bi i dalje bio sa nama, kao i mnogi drugi), kao i za aerodinamicku efikasnost. Pritom, sve to je ranije vidjeno u F1, pre svega jer je bolje za aerodinamiku, ali je ubrzo bilo zabranjivano...A i izgledaju bitching as hell!
Comment
-
Ova se tema dosta puta pojavljivala u zadnje vreme, ne bi me cudilo da od toga bude nesto. Bice to drugacija F1, bez sumnje, ali zar nije i ova F1 drugacija od one od pre 30 godina... A ta od one iz 60-ih, koja je na drugom kraju svemira od onih bolida-cigara sa kojima se zapocelo... Postujem tradiciju, ali vise volim napredak, narocito ako je vozac bezbedan do savrsenstva. Isto je i u tom tekstu napisano, u Indycar-u su zadnji tockovi dobili oplate, sto ima velike veze sa Weldonovom pogibijom...
Comment
-
Jedno je napredak u bezbednosti, a nesto potpuno drugo menjati kompletnu koncepciju. Na engleskom se trke bolida zovu open wheel racing, gde se ovo open odnosi na to da su vozaci na otvorenom a ne u zatvorenom kokpitu. Zato je drugacije. Mada mislim da se ovaj napredak ne moze svakako zaustaviti.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View Posthttp://www.blic.rs/Zabava/Vesti/3395...djom-Brazilkom
Neko odmara, a neko ne... E moj Bernie, nemas ti problema u zivotu...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Pare rade radnju ovde... Sta je boli uvo, seta se sa likom prema kom niko nije ravnodusan, bude vidjena, mozda dobije neko nasledstvo... Ali to nisu F1 price.
НЕ ВЕРУЕМ da cu gledati F1 trku na srpskom posle predugih godinu i po dana pauze. Jos ako Prime definitivno postane fudbalski kanal, mozda necu morati da menjam provadjera za sledecu sezonu. Al' zamalo, kad KDS nema HD snimke...
Comment
-
Kako slika kaže, postoji mogućnost da Lotusov sistem ipak bude legalan sledeće sezone.Last edited by MarkedOne8; 28-08-12, 17:26.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View Post
Kako slika kaže, postoji mogućnost da Lotusov sistem ipak bude legalan sledeće sezone.
Cisto da se vidi slika...
Video koji si postavio na njihvoj temi sugerise nesto drugo u odnosu na ono sto se mislilo... On potpomaze DRS, ali funkcionise bez njega. Koliko sam skontao, u pitanju je vrlo fino proracunavanje oko protoka i pritiska kako bi se postigao zeljeni efekat.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View Post
Cisto da se vidi slika...
Video koji si postavio na njihvoj temi sugerise nesto drugo u odnosu na ono sto se mislilo... On potpomaze DRS, ali funkcionise bez njega. Koliko sam skontao, u pitanju je vrlo fino proracunavanje oko protoka i pritiska kako bi se postigao zeljeni efekat.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostPotpomaze Drag Redustion System, ne potpomaze zadnje pomicno krilce... ;) Pogresno sam se izrazio, jos pravilnije bi bilo reci - potpomaze (pojacava) efekat koji zadnje pomicno krilo vec stvara na pravcima.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment