Како мислиш да делије направе било какву атмосферу када бојкотују лигу?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
АБА 2015/16
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bojkotuješ ligu preko koje jedino možeš doći do EL.
Navodno gadljivi su na obnavljanje jugoslovenstva, Hrvate .... dodaj po volji još nešto.
U toj EL prave atmosfere dostojne fudbalskih utakmica, gde padaju Real, Himki, Loko, Efes.....
Ako si dosledan, onda bojkotuješ i EL, sve dok KLS ne bude davala prohodnost EL.
E, zato je to licemerje.
Štaviše definicija licemerja.
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View Post.Opste je poznato kakav Dozai ima tretman u Podgorici.
Odigrase klinci sjajan mec,ali ipak mislim da ce tesko do finala.Daj Boze da gresim.Last edited by Radulov47; 15-03-16, 01:15.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostBojkotuješ ligu preko koje jedino možeš doći do EL.
Navodno gadljivi su na obnavljanje jugoslovenstva, Hrvate .... dodaj po volji još nešto.
U toj EL prave atmosfere dostojne fudbalskih utakmica, gde padaju Real, Himki, Loko, Efes.....
Ako si dosledan, onda bojkotuješ i EL, sve dok KLS ne bude davala prohodnost EL.
E, zato je to licemerje.
Štaviše definicija licemerja.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostTo ti kažem.
Licemerje.
Mega Leks,pa bravo,tako se igra protiv lopovluka i mafije,bravo momci!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
ABA i EL jednostavno nisu ista takmičenja tako da licemjerje ne postoji.
Na stranu to, ali ja mislim da taj bojkot i nema nekog smisla, osim ovoga što je Duka pomenuo.
Mada i tu, kada bi UEFA ponudila jedno direktno mjesto u LŠ i jedno u LE nastao bi krkljanac i utrkivanje da se liga osnuje i u pola sezone
Comment
-
Radonja nije dobio ovaj mec, ali moze se slobodno reci da ga je Mrsic izgubio.
Imao ladno TO koji nije pozvao pre poslednjeg napada.Da nije Pulenovog ludila, a generalno srao ih je sut u poslednjoj cetvrtini ne bi ni bilo produzetka.Opet neko ce reci Zvezda bila srecniji tim, vala ovi sta su sve ubacivali u cetvrtoj cetvrtini i frizider bi ubacili.Pritom ni kod njih nisam video puno napadackih akcija, sve se svelo na Pulena i Bilana.Last edited by Ricma; 15-03-16, 20:17.
Comment
-
Nisu se svirali faulovi na obe strane, Cirbes jeste bio zasticen ali isto tako mu nisu svirali 2-3 faula pod kosem.Sa tim da zamalo sudije na kraju ''poguraju'' Cedevitu sa bacanjima, ono za Lazica skoro da moze da se vidi na svakoj utakmici.Tako nesto se pogotovo ne svira u neizvesnoj zavrsnici.
Comment
-
Sve te zemlje koje su se okrenule FIBA-i su uvidele da za njih nema mesta u Evrokupu, ono sto sam procitao je da Cedevita svakako nije za FIBA-u.Zbog takvih ucena, ULEB je tuzio FIBA-u ako sam dobro shvatio.Ne znam koji je krajnji stav Buducnosti.
Comment
Comment