Announcement

Collapse
No announcement yet.

Преноси 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poceli su prikazivati najavu za Community shield. Sve je gotovo.
    sigpic

Comment

• Sinoć ovo videh kod Vlade, ali ne povezah. Možda neka objava u podne?

Vladimir Novakovic ‏@ciossa101
      Vidimo se u podne.
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Prošlo podne. Još ništa...
        Last edited by Mags Serbia; 01-08-16, 12:02.
        "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• ma sigurno ce biti na sk englezi i dalje....u suprotnom ni komuniti sild ne bi prenosili jer ovo se smatra pod novu sezonu....ne znam sto ne mozete skuziti to.....

Comment

• Originally posted by Mags Serbia View Post
            Prošlo podne. Još ništa...
            Jos pola sata...
            sigpic

Comment

• Na fejsbuk strani sk napisali pre pola sata da budemo uz njih, uskoro jedno vazno saopstenje. Videcemo.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Comment

• Podne po Griniču :-)

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Comment

• Originally posted by Bayern View Post
                  ma sigurno ce biti na sk englezi i dalje....u suprotnom ni komuniti sild ne bi prenosili jer ovo se smatra pod novu sezonu....ne znam sto ne mozete skuziti to.....
                  Skužili smo mi to odavno. Ja samo čekam objavu da bi razni smarači prestali da dolaze sa svojim nebuloznim pitanjima i teorijama i slično...

Mislim, ne dotiče me to, ali su dosadni kao ove muve u leto...
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nedje vidjeh da ce u 14h objaviti to vazno obavjestenje.

Comment

• PriLicno uzbudljivo je sve ovo. Sta li ce biti, sta li ce biti
                      sigpic

Comment

• Velika je neizvjesnost, osjeća se u vazduhu napetost koja se može rezati nožem. Šta će biti, šta će biti...Makarona je vrlo pouzdan a on je vidio ugovor, njemu treba vjerovati čak i ako se desi iznenađenje pa SK zvanično objavi suprotno. Više vjerujem ljubitelju tjestenine nego nekima koji će kao objaviti zvanično, i vama preporučujem isto.

Comment

• Ma 100% se objavljuje da se ulazi u 25. rundu bidovanja!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Gde PLovi ovaj brod?
                            "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• ZVANIČNO: Đorđević novi trener Bajerna!

Aleksandar Đorđević zvanično je predstavljen kao novi trener minhenskog Bajerna.

Selektor Srbije je sa bavarskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

"Drago mi je što sam postao deo Bajernove organizacije. Srećan sam što ću nastaviti rad Svetislava Pešića s kojim sam dugo sarađivao i bio kapiten juniorske reprezentacije čiji je bio selektor. On mi je uvek bio uzor i učitelj. Svestan sam ozbiljnosti projekta u Minhenu. Zadovoljan sam i timom, Marko (Pešić) je uradio sjajan posao. Potrebna su nam još dvojica igrača, tada ćemo biti kompletni i moći da se borimo za titule", rekao je Đorđević.

Đorđević je od 2013. selektor Srbije s kojom je bio vicešampion sveta, a od klubova je vodio Olimpiju Milano, Beneton Trevizo i Panatinaikos, koji ga je otpustio u aprilu.

"Pratim karijeru Saše Đorđevića veću dugo vremena, jer je bio fantastičan igrač. Poslednjih godina je jedan od interesantnijih trenera mlađe generacije. Ima snažnu ličnost i jak autoritet, siguran sam da ćemo se sjajno slagati", rekao je Marko Pešić, direktor Bajerna.

Bajern je nedavno doveo jednog Srbina, stigao je krilni košarkaš Vladimir Lučić.

Bavarci će sledeće sezone igrati u Evrokupu u Grupi C sa Budućnošću, MZT Skopljem, Mursijom, Unikahom i Zenitom.
                              To je to.
                              sigpic

Comment

• Meni si zaj***o..

Comment

Working...
                                X