Poceli su prikazivati najavu za Community shield. Sve je gotovo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prošlo podne. Još ništa...Last edited by Mags Serbia; 01-08-16, 12:02."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Originally posted by Bayern View Postma sigurno ce biti na sk englezi i dalje....u suprotnom ni komuniti sild ne bi prenosili jer ovo se smatra pod novu sezonu....ne znam sto ne mozete skuziti to.....
Mislim, ne dotiče me to, ali su dosadni kao ove muve u leto...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Velika je neizvjesnost, osjeća se u vazduhu napetost koja se može rezati nožem. Šta će biti, šta će biti...Makarona je vrlo pouzdan a on je vidio ugovor, njemu treba vjerovati čak i ako se desi iznenađenje pa SK zvanično objavi suprotno. Više vjerujem ljubitelju tjestenine nego nekima koji će kao objaviti zvanično, i vama preporučujem isto.
Comment
-
Gde PLovi ovaj brod?"What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
ZVANIČNO: Đorđević novi trener Bajerna!
Aleksandar Đorđević zvanično je predstavljen kao novi trener minhenskog Bajerna.
Selektor Srbije je sa bavarskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.
"Drago mi je što sam postao deo Bajernove organizacije. Srećan sam što ću nastaviti rad Svetislava Pešića s kojim sam dugo sarađivao i bio kapiten juniorske reprezentacije čiji je bio selektor. On mi je uvek bio uzor i učitelj. Svestan sam ozbiljnosti projekta u Minhenu. Zadovoljan sam i timom, Marko (Pešić) je uradio sjajan posao. Potrebna su nam još dvojica igrača, tada ćemo biti kompletni i moći da se borimo za titule", rekao je Đorđević.
Đorđević je od 2013. selektor Srbije s kojom je bio vicešampion sveta, a od klubova je vodio Olimpiju Milano, Beneton Trevizo i Panatinaikos, koji ga je otpustio u aprilu.
"Pratim karijeru Saše Đorđevića veću dugo vremena, jer je bio fantastičan igrač. Poslednjih godina je jedan od interesantnijih trenera mlađe generacije. Ima snažnu ličnost i jak autoritet, siguran sam da ćemo se sjajno slagati", rekao je Marko Pešić, direktor Bajerna.
Bajern je nedavno doveo jednog Srbina, stigao je krilni košarkaš Vladimir Lučić.
Bavarci će sledeće sezone igrati u Evrokupu u Grupi C sa Budućnošću, MZT Skopljem, Mursijom, Unikahom i Zenitom.sigpic
Comment
Comment