Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    Ok ako misliš da ne bi, ja se ne slažem.
    Ma nebitno je to. Meni je bitno sto se OTAC onako izglupirao.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kako smo se izglupirali ej strasno bre, sad umesto da budemo prvi i dobijemo nesto "lakseg" protivnika sad treba da strepimo da ne izvucemo Bayern ili Barsu
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
        Kako smo se izglupirali ej strasno bre, sad umesto da budemo prvi i dobijemo nesto "lakseg" protivnika sad treba da strepimo da ne izvucemo Bayern ili Barsu
        Dajte Real samo i ja ne brinem
        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Ma nebitno je to. Meni je bitno sto se OTAC onako izglupirao.
          Nek mi ne zamere poštovaoci lika i dela Rafe Beniteza i LVG-a, ali meni su ta dva čoveka nekako najveći smarači u branši, prvo nekako sve razjebu, a da ne pričamo kakav fudbal igraju njihove ekipe.

Daleka im lepa kuća. Uložiš ti 200 miliona u tim i ne prođeš grupu pored Volfsburga i PSV-a, ma daj...

Comment

• Ma mozes i 500 da ulozis, ali dokle god ti igraju likovi po babu i po stricevima nema leba od tebe i od tvoje ekipe.
            sigpic

Comment

Kako smo se izglupirali ej strasno bre, sad umesto da budemo prvi i dobijemo nesto "lakseg" protivnika sad treba da strepimo da ne izvucemo Bayern ili Barsu
              Klasika, kad smo pa išli lakšom rutom.

Ma beš to, izlizana fraza, da bi osvojio LŠ moraš da dobiješ ili Barsu, ili Real ili Bajern ili čak sva tri ili možda bar dva od navedenih. Tako da....ispali među 16 ili 8 ili u 1/2 isto nekako dođe.

Comment

• Sevilja opet osvaja LE...lagano...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by Bogi View Post

Zao mi je CSKA ali mi je drago zbog ovog majstora.
                  Nisam ni sekundu posumnjao da ces se sjetiti gospodina
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Sveto pravilo Lige sampiona - nikad se ne nadaj da ce te na drugoj utakmici mali tim spasiti.

Jos jedno pravilo - nikad ne gubi od malog tima kad je vazno.

Juventus je uspeo da ne ispostuje ni jedno od ovih pravila.
                    Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                      Klasika, kad smo pa išli lakšom rutom.

Ma beš to, izlizana fraza, da bi osvojio LŠ moraš da dobiješ ili Barsu, ili Real ili Bajern ili čak sva tri ili možda bar dva od navedenih. Tako da....ispali među 16 ili 8 ili u 1/2 isto nekako dođe.
                      Samo "malo" vise para pokupis.
                      sigpic

Comment

• Real Madrid beat Malmö 8-0 to equal the biggest ever CL victory. On 6 Nov 2007 Liverpool bt Besiktas 8-0 also Benitez!
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Daj United na jug Italije da gledamo ludilo
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sve je to deo filozofije i procesa. Reinkarnacija Renea Dekarta i covek koji je izmislio fudbal.
                            sigpic

Comment

• Jaaaaooo Akane sta bih dao da postoji mogucnost da ovaj u Januaru dovede Higuaina i da moze da igra!

Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Nemoj zivota ti da igra kod ovoga unistio bi oca ovog sporta,joj kako igra ove sezone sve me trnci prodju

Volio bi stvarno United Napoli dobro bi to za gledanje bilo pravo
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X