Originally posted by Henryj
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Braga povela protiv Marseja, fantastican gol, totalno nadigran Marsej
https://cld.pt/dl/download/510f246d-...0NVEAAW_my.mp4
Comment
-
Nece lopta u gol,steta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Misljenja sam da Liverpoolu hitno treba netko style Silva, Ozil, Mata, Cazorla da im krene diktirat igru i vuc konce. Coutinho jednostavno nije taj kalibar, nema finesu. Coutinho je tipicno krilo, voli davit loptu, voli puno solirat, radije ce pucat na gol nego dodat. Nije mi jednostavno tip igraca koji moze bit dirigent igre.
Comment
-
-
Mandzukic dode u Atletico, Atletico padne, Mandzukic dode u Juventus, Juventus padne, Mandzukic u Wolfsburgu, bore se za ostanak u ligi.......
Mandzukic je uklet . Jedino oni eksperti za neplacanje poreza u Bayernu imaju valjda neke samane iz ranijih osvajanja koji su bacili kontra cini pa su prosli bez ogrebotine
Comment
-
PSG je dark horse ovog takmicenja, najjaci. Ljudi nemaju paniku nikakvu kada krene presing protivnika, u potpunosti imaju klasu da iskontrolisu igru i protiv najjacih timova, neverovatno kompaktan tim. A i nije cudo kada ovde ima dosta igraca koji duze vreme igraju zajedno.
Veliki kiks povreda Verrattija, ali Rabiot vec u par navrata pokazuje kakav je potencijal i da tu za PSG u principu nema zime.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment