Ja tvrdim da je to od pocetka namesteno da Arsenal bude drugi, jer kako god prvi u grupi nikako nismo mogli biti pored Bajerna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bice View PostSta promasi Morata ljudi je l' ovo realno?
[VINE]i7xtHWBUY09[/VINE]
jbg nije ni on sav svoj, a inace je clutch igrac, kad god treba gol u jakim tekmama, on to resava. Ali nece ga ove sezone nikako. Jos jednu sansu je imao pre ove, presao Ramija ko malo dete, ali se kraju spetljao i sjebo stvar a bas bio dobar prodor. Jos uvek sirov talenat.
Comment
-
Originally posted by Prototype View Postjbg nije ni on sav svoj, a inace je clutch igrac, kad god treba gol u jakim tekmama, on to resava. Ali nece ga ove sezone nikako. Jos jednu sansu je imao pre ove, presao Ramija ko malo dete, ali se kraju spetljao i sjebo stvar a bas bio dobar prodor. Jos uvek sirov talenat.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by Tom View PostBogami i Bastijan pre Dejlija ispao sa Kruzera. Blindara kriv što je pratio pogrešnog od trojice oko njega.
Mene on opasno nervira, zbog njega se ne smije igrati otvorenije, ili ode do centra i pokloni loptu, po automatizmu otvori kontru za protivnika, ili mu je pozicioniranje ocajno i sve se raspadne zbog njega.
Daj nekog iz akademije kad su povrijedjeni Dzons i Roho, ne mogu gori od njega biti sanse nema.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo bi jedino dobro bilo od ucesca u tom sramotnom takmicenju. Partizan ili Dinamo da se izvuku.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe znam kojom magijom ce Dinamo igrati LE, vec su oni ispali.
Onda Partizan u sesnaestini ili odustajanje od tog takmicenja ako je moguce. Mada se mogu pregurati dvije utakmice sa omladincima, nego ce Van Gal tu da zapne iz sve snage tacno ga vidimsigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa plivanje strasno Svajnija, ali Kruze onda mogao samo onuda da prodje kad je zalomio Svajnija, Blind naravno to ne kapira, sivonja standardno vazduh cuva i kad ispada ruke visoko u vis.
Mene on opasno nervira, zbog njega se ne smije igrati otvorenije, ili ode do centra i pokloni loptu, po automatizmu otvori kontru za protivnika, ili mu je pozicioniranje ocajno i sve se raspadne zbog njega.
Daj nekog iz akademije kad su povrijedjeni Dzons i Roho, ne mogu gori od njega biti sanse nema.
Ko ih je*e, neka idu četiri Lestera Najgarda u LŠ-a što se mene tiče.
Comment
-
Comment