Originally posted by Lord Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostNajgluplji klub na svetu trenutno Zvezda, nijednog igrača da naprave, nijedno dete naše nema kvalitet za Zvezdu, ali zato Parker ima.....i onda tako Srnić, Stojković, evo i Ožegović kidaju, a ovi u Zvezdi polovnjaci kidaju isto, ali moju džigericu...
Ugasi se fudbale.
Comment
-
PONOS NASE ZEMJERABOTNICKI - Trabzonspor 1-0
Odigrali su sjajno tokom celu utakmicu a imale su ljepe prilike i za vecu razliku ali nisu imale sreceSta je tuje idemo u turskoj da ostavimo srcu na teren i da ostvarimo prolaz dalje pa ako bog da so malo srece da vidimo Rabotnicki u grupnoj fazi LE
Odavno nismo vidjeli neki makedonski tim u neko evropsko natecajne
Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Vraca se Vosi i Zagorcicu za 2012 bas kada su nesrecno ispali od Rapida u poslednjim minutima.Pizdeo sam tada mnogo, dva gola koja su primili na kraju obe tekme su ih kostali prolaza.Da ih pogleda malo zreb i izbegnu recimo Dortmund pa da budu ravnopravni za ulazak u grupnu fazu.Igrali su koliko vidim bez Gacinovica koji ce uskoro da bude prodat, najbitnije ce biti da nikog ne prodaju do kraja prelaznog roka, jer ih je prodaja Oumarua kostala pre dve godine grupne faze.Sada ce ih cekati dosta jaci tim od Serifa.
Comment
-
Originally posted by Princ View PostKoliko posle ove Vosine tekme deluju smesne Grofove alibi priceSkapirao da se sjebao
Popljuvao bih ga ja gore nego Radonju, ali kada se zamislim skapiram da kao zamena može da dođe samo neki Kosa, neki Kratko Ostanić i tsl. ipak ne
Comment
-
Molde-Dinamo 3-3
Molde-u sudjena 3 penala iskoristili samo 1,Dinamo vodio 3-0 i na kraju 3-3 jbm ti kakva tekma i plus brdo zutih i 1 crveni za MoldeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bravo za Dinamo. Njihov prolazak je pozitivan iz više razloga, a jedan od njih je dobra prilika za odlazak na utakmicu u Zagreb kada Dinamu bude gostovao neki evropski velikan. Sad kome će se posrećiti da njegov klub bude u grupi sa Dinamom, to ćemo vidjeti.sigpic
Comment
-
Kakav igrac Alex Teixeira majko moja
Nisam ocekivao ovo, nikako, iskren da budem. Poslije svih pojacanja Fenera, cak bih pred dvomec njima dao malu prednost, ali evo Shakhtar rutinski veceras .
Comment
Comment