Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PiXarr View Post
    Sam si rekao da su slabiji, zar je bitno koliko su slabiji? I koliko je to toliko koliko neki zele da predstave? Za mene je ovaj tim Atletica mnogo ispod Bajerna, Barse i Reala, sama cinjenica da bi samo Grizman bio siguran na terenu dovoljno govori. Barsa ima 3 od 4 najboljih igraca na svetu, dovoljno govori koliki je ovo uspeh Atletica. Gde je bio Atletico pre Simeonea? A gde je sada? Daleko je Atletico bio od ovog renomea, sada su u samom svetskom vrhu, iako je pre dve godine sampionski tim opustosen, Simeone je opet izvukao iz rukava igrace, koji su bili tu, ali su imali epizodne uloge, sada su nosioci. Cholo izvlaci maksimum iz svakog igraca, velika vecina igraca u Atleticu su prosecni igraci. To je neko moje vidjenje.
    Naravno da je bitno koliko su slabiji. Jer su oni kao ekipa - celina, vrlo konkurentni svim najjacim timovima - sto u ostalom i pokazuju. A to je najvise do Simeonea, i tu je njegova najveca zasluga. Ali reci da je on takticki genije i da vodi ekipu prosecnih igraca koji su u odnosu na konkurenciju (u Evropi) teski autsajderi je u najmanju ruku smesno. Da se razumemo nisu oni uopste toliko slabiji koliko vi mislite. Oni momci svoje mane smanjuju na minimum a prednosti i vrline isticu do maksimuma (i tu ima do trenera), borbeni su pozrtvovani, disciplinovani. Rade ono sto najbolje umeju i tako i treba da rade (igraju) jer im takva igra donosi rezultate.
    Ali to meni ne mora niti mi se svidja (takav stil) i zato mogu da ih postujem, ali ih svakako ne gotivim niti navijam za njih.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja ti garantujem da ovi igraci koje si nabrojao igraju u Junajtedu kod LVGa, da bi izgledali kao prosecni igraci. Filipe Luis proteran iz Celsija, grejao klupu, Torres bio sprdnja, vucarao se po Celsiju i Milanu, vise bio van protokola nego na klupi, sada predstavlja bitnu ulogu u ovom Atleticu.
      Last edited by Brian McShtull; 04-05-16, 17:31.
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Atletiko je klasa ispod najboljih tj konkretno ispod Barse, Bajerna i Reala ali je u istoj ravni sa Juventusom, PSZ-om i Sitijem.Na papiru su oni mozda slabiji od druga tri tima, ali su kao kolektiv jaci od PSZ-a i Sitija trenutno mozda cak malo bolji od Juventusa.Ja sam ubedjen da bi i prosle godine igrali polufinale da se nisu ukrstili sa Realom(ili hipoteticki da su izbegli Barsu na zrebu).Ne verujem uopste da bi recimo igrali tako povuceno da na drugoj strani nije Bajern ili neko od spanskog dvojca.Protiv svih drugih timova bi igrali otvorenije, jer zna se da ako tako krenu protiv tri najjace ekipe(po imenima) u Evropi nece se lepo provesti.
        Last edited by Ricma; 04-05-16, 21:39. Reason: Jebeni tablet

Comment

• Toresa svakako nisam ni pominjao, on je blijeda sijenka igraca iz Liverpula i svaka cast Colu sto ga je na neki nacin vratio u zivot, ali nije on nikakvu masinu od njega napravio, jer je taj isti Tores iako i tada raspad, bio veoma bitan faktor u Celsijevom osvajanju LS. Sekunde ne sporim da Colo izvlaci maksimum iz igraca, samo mislim da je ovaj Atletiko igracki odlicna ekipa.

Felipe Luis mi je bas misterija, ali realno ako dolazi do borbe Aspi ili Luis ja bih isao po Aspija. Mada opet Murinjo je mogao Aspiliketu da drzi na prirodnoj poziciji, lijevo Luisa, a Ivanovica na stopera. No da je on prosjecan igrac sigurno nije, gazio je i prije kod Coloa, gazi i sad.
          sigpic

Comment

• Pa nije on imao tolko potrebe za Luisom,kod nas su bekovi pod Murinjo po toj levoj strani igrali samo defanzivu(zbog Azara) a Azpi je tad bas bio prejak,plus sto je Ivanovic fino igrao u tom periodu

Druga stvar kad je dobio priliku izgledao je preplaseno,u nekim trenucima su ga bas prelako prelazili,sta znam kao da je imao tremu.Ocito da se u AM oseca kao kod kuce.

Meni drag igrac iako se kratko zadrzao,da je neko drugo vreme bilo,verovatno bi bio prvotimac.
            "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Moguce sastave :

Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Nema sta suv prosek je Atletiko. Suvlji i od Lestera. Nemoj da ste sramotni. Nikada neće moći da plate igrača 80 miliona ali ga neće ni juriti. Te priče da Grizman nema mesta u Realu ili Barsi su apsolutno presemesne. Klasa je decko.

Najveći problem je što da je Murinjo uradio ono što je uradio Simeone bio bi najveći klošar na svetu. Bilo bi šta se kn gubi. A Cholo je Bratina. Nije to u redu. Dvostruki aršini.

Da treba da uzme LS treba. Covek je od civava napravio ajkule. Možda taktički nije najjači ali želja koju oni ludaci pokažu da izgore na terenu nadomesti svaki put to.

Kada se pogleda sa strane onako neutralno Klop, Murinjo i Simeone rade iste stvari. Ali Klopa moras da voliš Cholo je mudonja a Murinjo je smrad. ne ide to nikako.
                Originally posted by Vladan
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                :vinjaksmajli:

Comment

• Da je Arsenal imao 30% zelje koliko imaju Cholovi momci sada bi garantujem bili sampioni PL.

Bas tanka leva stran Cityja veceras ako ono bude postava. Igra Realu definitivno Ronaldo?
                  Originally posted by maliajnstajn
                  Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Najjace je kako se ovde taj Simeoneov podvig jos vise "budzi" pod parolom da on ima mnogo slabiji tim u odnosu na rivale.A onda se poimence pominje tuce Atletikovih igraca i prica se o tomekako su vrhunski i svetska klasa, medju top 5 i 10 na svetu na svojim pozicijama. Znaci mnogo kontradiktorno. Odlucite se ljudi vec jednom, jel imaju slau ekipu ili ne (u odnosu na konkurenciju)???
                    Atletiko po mom misljenju ima vrhunski tim koji je svakako slabiji i od Reala, Barselone, Bajerna. Ali ne toliko koliko ovde pojedinci zele da predstave. Nisu to neke ogromne razlike u suvom kvalitetu igraca.
                    Samo smo pričali o Grizmanu da je medju top 5 i 10 na svetu na svojoj poziciji.

Atletiko ima najjaču ekipu u odnosu na Real, Barsu, Bajern i PSŽ, Atletiko je slabiji individualno od pomenute četiri ekipe. Šta znači "toliko slabiji" ne znam, ali znatno slabiji.

Atletiko je pre dve godine igrao finale LŠ. Iz te ekipe otišli najbolji igrači Kurtoa, Miranda, Arda i Kosta, praktično osovina, golman, štoper, vezni i špic. Kurtoa, Arda i Kosta dominantni igrači na svojim pozicijama. Ko je doveden kao zamena: Oblak, Gimenez, Saul, Karasko. Još onaj mali francuz štoper, Vieto, Korea, možda još neko, ali sve mladi i neafirmisani igrači i to pre samo dve godine i sad su opet u finalu bez osovine od pre dve godine. Tores bio već jednom nogom u penziji, potucao se po pozajmicama, čini mi se da je i sada na pozajmici.

Real za to vreme dovodi Bejla za 100, Hamesa, Iska, Danila za Bog zna koliko love. Barsa Nejmara i Suareza na onako moćan tim. Bajern Levandovskog, Daglas Kostu možda još nekog, PSŽ Di Mariju...Svaki taj igrač pojedinačno je plaćen skoro kao svi koji su došli u Atletiko.

Ovi koji su ostli u Atletiku: Huanfran, Godin, Filipe Luis, Gabi, Koke ne vidim da se nešto otimaju za njih. Baš čudno s obzirom da su ekstra kvalitet kako ih nazivaš. Ne vidim ni da Koke pravi neku ekstra razliku s obzirom da je on tu sa najvećom reputacijom.

Evo i Pixar slično razmišlja, sad tek vidim.

Originally posted by PiXarr View Post
                    Sam si rekao da su slabiji, zar je bitno koliko su slabiji? I koliko je to toliko koliko neki zele da predstave? Za mene je ovaj tim Atletica mnogo ispod Bajerna, Barse i Reala, sama cinjenica da bi samo Grizman bio siguran na terenu dovoljno govori. Barsa ima 3 od 4 najboljih igraca na svetu, dovoljno govori koliki je ovo uspeh Atletica. Gde je bio Atletico pre Simeonea? A gde je sada? Daleko je Atletico bio od ovog renomea, sada su u samom svetskom vrhu, iako je pre dve godine sampionski tim opustosen, Simeone je opet izvukao iz rukava igrace, koji su bili tu, ali su imali epizodne uloge, sada su nosioci. Cholo izvlaci maksimum iz svakog igraca, velika vecina igraca u Atleticu su prosecni igraci. To je neko moje vidjenje.
                    Svaka čast i za ovo zapažanje:

Originally posted by PiXarr View Post
                    Ja ti garantujem da ovi igraci koje si nabrojao igraju u Junajtedu kod LVGa, da bi izgledali kao prosecni igraci. Filipe Luis proteran iz Celsija, grejao klupi, Torres bio sprdnja, vucarao se po Celsiju i Milanu, vise bio van protokola nego na klupu, sada predstavlja bitnu ulogu u ovom Atleticu.
                    Originally posted by saburo sakai View Post
                    Ja ne znam odakle tebi to,ja nikad nisam pomenuo da ima ne znam kolko slabji tim,samo da AM ima kao klub manje prihoda no dotični klubovi

koje veličanje,napisali ljudi par posta
                    Originally posted by Sandugp View Post
                    Nisam na tebe ni mislio
                    Ni on nije mislio na sebe. Rekao je: napisali ljudi par posta
                    Last edited by goku; 04-05-16, 17:18.

Comment

• Znaci neki su uspeli da dodju do zakljucka kako Atletico eto zapravo ima vecinom prosecne igrace. Wow.
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• @Fresko A svakog igrača AM bi rado videli u svom timu.
                        Originally posted by Vladan
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                        :vinjaksmajli:

Comment

• Pa zar nije Junajted trazio Saula u cini mi se zimski transfer period? 50 miliona ako se ne varam je bila klauzula. Cholo ga je napravio extra class timski igrac, kakva je on igracina a tek mu je 21 godina A u reprezentaciji U21 Spanije je ocajan, gledao sam ga vise puta.
                          Oko Grizmana sam sve rekao, Ronaldo, Mesi, Nejmar, Grizman, Suarez TOP5 igraci svjeta. Carrasco top talent. Gimenez je zivotinja takodje.
                          Koke ima vec reputaciju kao top igrac i zamjena u reprezentaciju Xaviju, Inijeste...

Nije bas da Atletico ima prosecne igrace, ali takodje sam mislenja da ovi igraci ne mogu bolje od ovoga kao kolektiv, e za to je najvise zasluzan Cholo.
                          A i takva mu je ekipa, fajterska. Aj nek dovede Matu na primer da mu igra ono sto mu igra Saul, malo sutra. Vrlo dobro rakovodi sa tim, pravi ekipu po svom ukusu i uvek pogadja sa pojacanjima.

Comment

• Pokusavao i Saula i Kokea, ali igraci nece. Svi bi se otimali oko njih, voli Gojko da kontrira.

Ima li kluba na planeti zemlji koji ne bi doveo Godina? Pa Rio Ferdinand rekao da je covjek najbolji stoper svijeta, sta vise da pricamo.
                            sigpic

Comment

• A i zaboravih da kazem.

Imam mislenje da ako Cholo ostane bar jos 10 godina, da ce biti novi SAF. Ima premladu i top talentiranu ekipu, koja moze samo napredovati pod njega, a vec sada ima rezultate. A zna i da napravi spoj mladosti i iskustva, navijaci ga postuju i vole nenormalno, ima sve preduslove da postane najveca legenda Atletica u istoriji, samo je jos rano sad za to i sbbkbb price, ali eto to je neko moje mislenje

Comment

• Originally posted by Freshman View Post
                                Znaci neki su uspeli da dodju do zakljucka kako Atletico eto zapravo ima vecinom prosecne igrace. Wow.
                                Nekima izgleda treba crtati, ajde da pokušam. Još dobiješ lajkove za ovakav post.

Igrači koji su znatno individualno slabiji od: Mesija, Nejmara, Suareza, Inijeste, Busketsa, Pikea, Maskerana, Alvesa, Ronalda, Benzeme, Bejla, Modrića, Hamesa, Iska, Krosa, Ramosa, Marsela, Levandovskog, Daglas Koste, Ćabi Alonsa, Ibrahimovića, Kavanija, Di Marije....nisu preosečni igrači, to su i dalje opako dobri, ali jebiga nisu taj kvalitet.

Grizman jeste, ostali nisu. Šta više nije jasno?

Jel hoćete da čujete da je Huanfran isti kvalitet kao Alves i Karvahal, Filipe Luis kao Marselo i Alba, Gimenez kao Pike i Ramos, Gabi kao Buskets i Kros, Koke kao Modrić i Inijesta, Karasko kao Ronaldo i Nejmar, Saul kao Di Marija, Tores kao Suarez, Grizman kao Mesi?

Evo, kažem da jesu, isti su kvalitet i da završimo na ovu temu.

Comment

Working...
                                X