Goksi prilicno si subjektivan i kontradiktoran. Prvo Zidanov prvi posao nije Real vec Kastilja, siguran sam da nemas nista protiv sto je Gvardiolin prvo bio Barsa B pa Barsa. Nije bas da je najlaksi posao na svijetu biti trener Real Madrida, da je to klub koji je maksimalno sredjen i toliko jaci od svih drugih poslednjih godina. Ne tako davno je Real pola decenije konstantno gubio u osmini finala LS, pa je dosao Murinjo i vratio ih u vrh Evrope, potom je Anceloti osvojio Desimu, ali znamo i kako je njegova epizoda zavrsila, a o stanju kluba i zadovoljstvu igraca dok je bio Benitez nema potrebe da pricamo. Koliko god Perez volio Zidana ako Real ne osvoji LS ili Primeru Zidan ce priicno sam siguran dobiti otkaz. I to nema veze sa Zidanovim znanjem ili neznanjem, to je jednostavno tako. Ali ono sto je fakat, Real je danas mnogo bolji, stabilniji i igraci su mu mnogo zadovoljniji nego prije pola gpdine, tako da nesto donro radi. Real nijedan derbi nije dobio do dolaska Zidana, to se promijenilo. Kasnili su preko deset bodova u Primeri, sad su na bod i u polufinalu LS.
Ovo oko karaktera je bas paradoksalno, jer si neko ko voli najvise Simeonea, koji je broj jedan sto se tice ciganskog ponasanja(kojeg ja obozavam inace). Ne mogu ni dva mjeseca da prodju da ne napravi neki eksces. Evo poslednjeg od prije nekoliko dana.
I sad ga ceka suspenzija od tri meca. Mozes li da zamislis da Zidan ovo uradi? Ikad? Ili da gure prste u oci pomocnika najveceg rivala kao Murinjo? Ja ne mogu. Zidan ni po meni nije pravi trenerski materijal, ali ne zbog kratkog fitilja, nego sto je previse miran tip. Ali nekako se i to mijenja, za sad se pokazuje potpuno drugacije kao trener nego kao igrac.
Realu je vrijeme da mijenja stvari. Ako Dzejms i Isko imaju problem kod tri trenera onda je problem do njih. Danas svako mora da igra odbranu, nevjerovatno Goksi da opet ti, koji toliko volis ratnika Simeonea to kazes, kod njega svi igraju odbranu, mmmmmmm sviiiiii
Ovo oko karaktera je bas paradoksalno, jer si neko ko voli najvise Simeonea, koji je broj jedan sto se tice ciganskog ponasanja(kojeg ja obozavam inace). Ne mogu ni dva mjeseca da prodju da ne napravi neki eksces. Evo poslednjeg od prije nekoliko dana.
I sad ga ceka suspenzija od tri meca. Mozes li da zamislis da Zidan ovo uradi? Ikad? Ili da gure prste u oci pomocnika najveceg rivala kao Murinjo? Ja ne mogu. Zidan ni po meni nije pravi trenerski materijal, ali ne zbog kratkog fitilja, nego sto je previse miran tip. Ali nekako se i to mijenja, za sad se pokazuje potpuno drugacije kao trener nego kao igrac.
Realu je vrijeme da mijenja stvari. Ako Dzejms i Isko imaju problem kod tri trenera onda je problem do njih. Danas svako mora da igra odbranu, nevjerovatno Goksi da opet ti, koji toliko volis ratnika Simeonea to kazes, kod njega svi igraju odbranu, mmmmmmm sviiiiii
Comment