Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atletico's defensive record under Diego Simeone: 239 games, 125 clean sheets
    Pa ovo je strasno.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• LOMI!!

Comment

• Idemo, idemo, idemo Roso veliki navijač protiv Juventusa, samo peglaj, samo lomi, idemo.

Večeras Alvaro Moratica rešava golom u 64 minutu i idemo slikanje za poster. Pa polako na Benfiku u top8.

Comment

• Pa Milan mu smejurija vec godinama, a izgleda da ce to i biti jos dugo, mada se iskreno nadam povratku. Pa mora nesto da radi, a sta drugo nego da mrzi, jbe sta mu je drugo ostalo Mada kad je batalio sudijsko moralisanje, mozda malo i oladi sa mrznjom

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
            Idemo, idemo, idemo Roso veliki navijač protiv Juventusa, samo peglaj, samo lomi, idemo.
            Neka ga...mogu misliti reakcije,kad veceras Juve iznenadi i nastavi pohod ka osvajanju Evrope!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Tako je Duka, vidi se da si dobar čovek, navijaš za autsajdera.

Comment

• Navijam za Juve veceras kao Junajted da igra

Ne ozbiljno, jos kad sam procitao da Markizio i majstor Dibala ne igraju, jos vecu zelju imam da prodje Juve Bice tesko, ali ne i neostvarljivo...

Comment

• Idemo veliki Juve veceras...dobro znaj da uvek tu sam ja Veceras moze da padne Bajern,nije to taj granit od jesenas

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• Ovaj je izgleda sastav.

Odlican je po meni, mada ja bih stavio Leminu pre Ernanesa uvek. Ali aj da ne sudimo pre vremena

Comment

• Vjerujem da vecina navija za Juve(i pored koeficijenta ), samo da odigraju muski kao pola sata u prvoj utakmici i bice velika borba.
                      sigpic

Comment

• Arsenal startuje sa Flaminijem Ne pise im se dobro...

Comment

• Odličan sastav.

Zaslužio je Ernaneš zbog prve tekme da uđe unutra. Ovako da smo krenuli i prošlu bolje bi prošli, lakše ćemo da branio Kostu i Riberija sa obim duplim bekovima, dok Sandro i Kvardado umeju i ka gore dosta toga.

Alvaro brate u tebe se kunem !

Comment

• Klasičan contropiede sastav Juventusa. Ako odbrana bude granitna, bar jedan gol u mreži Bajerna već vidim.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                              Arsenal startuje sa Flaminijem Ne pise im se dobro...
                              Flamini je samo slag na torti, ali cijeli sastav je WTF? Inati li se ovo Venger

Naravno svi su izabrali da prenose Bajern - Juventus sem OBN, oni su se odlucili za Barselonu i Arsenal, Vugdalic objasnjava standardno
                              sigpic

Comment

• Mister na penale ovo prolazi
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X