Au dečko al si ti glup
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP - GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland
Collapse
X
-
@Mladenovic, to sto je MM zovem "Mace" je tepanje, ne vidim zasto bi to bilo negativno, ponizavajuce ili bilo sta drugo?!
A to sto ti njega zoves "Napuhanko" samo govori o tebi, mislim da ti komentar nije na mestu.
Ako nemas sta pametno da kazes, a da pri tome ne vredjas bilo kog vozaca, onda molim te nemoj ni da kazes/napises.sigpic
Comment
-
Zao mi je sto je ovaj forum postao najgori moto forum generalno. Nekad je bilo i prepucavanja ali i lepih informacija. Sada kada se pita da li Pedrosa vozi sasiju 2015 ili ako se pita da li ste primetili da se Rosi i Markez nisu rukovali odgovor je Ti si lud cime se bavis. Pogledajte strane forume gde ljudi iz celog sveta pisu, a ima i mnogo balkanaca, pa niko ne pita da mu prevedem neku rec kao ovde sto traze za napuhanko. Inace, Brano, to je najblaza rec koju mogu da kazem za MM. Kada bi ti rekao sta mislim o Markezovcima, prekrstenim prstima, Hondi ne bi verovala da neko moze takve stvari da izgovori. Ako nekom ko ulazi u krivinu preko 200 i sa 60 stepeni tepas mace to je po meni kao da ga nazivas derperom. O tome da li imam nesto pametno da kazem, Brano, mogao bi da te zasipam takvim detaljima o moto GP da bi se zapitala da li pratimo isti sport. Ostavljam vas da se prepirete sa ovim peckarosima koji ne zasluzuju da upisuju nickname jednog od najvecih vozaca formule 1. Umesto mene zapusice vam usta Matorac jednom titulom.
Comment
-
-
Originally posted by Mladenovic View PostZao mi je sto je ovaj forum postao najgori moto forum generalno. Nekad je bilo i prepucavanja ali i lepih informacija. Sada kada se pita da li Pedrosa vozi sasiju 2015 ili ako se pita da li ste primetili da se Rosi i Markez nisu rukovali odgovor je Ti si lud cime se bavis. Pogledajte strane forume gde ljudi iz celog sveta pisu, a ima i mnogo balkanaca, pa niko ne pita da mu prevedem neku rec kao ovde sto traze za napuhanko. Inace, Brano, to je najblaza rec koju mogu da kazem za MM. Kada bi ti rekao sta mislim o Markezovcima, prekrstenim prstima, Hondi ne bi verovala da neko moze takve stvari da izgovori. Ako nekom ko ulazi u krivinu preko 200 i sa 60 stepeni tepas mace to je po meni kao da ga nazivas derperom. O tome da li imam nesto pametno da kazem, Brano, mogao bi da te zasipam takvim detaljima o moto GP da bi se zapitala da li pratimo isti sport. Ostavljam vas da se prepirete sa ovim peckarosima koji ne zasluzuju da upisuju nickname jednog od najvecih vozaca formule 1. Umesto mene zapusice vam usta Matorac jednom titulom.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Mladenovic View PostZao mi je sto je ovaj forum postao najgori moto forum generalno. Nekad je bilo i prepucavanja ali i lepih informacija. Sada kada se pita da li Pedrosa vozi sasiju 2015 ili ako se pita da li ste primetili da se Rosi i Markez nisu rukovali odgovor je Ti si lud cime se bavis.Brano, mogao bi da te zasipam takvim detaljima o moto GP da bi se zapitala da li pratimo isti sport. Ostavljam vas da se prepirete sa ovim peckarosima koji ne zasluzuju da upisuju nickname jednog od najvecih vozaca formule 1. Umesto mene zapusice vam usta Matorac jednom titulom.ajde razumem da se rapravljate dal je bolji Rosi ili Stoner Marquez i ostali ...evo ja prvi slabo baratam sa tim tehnickim i ko je koga i kada i dal je informacijama ali uzivam ovde da citam kada Vanja nesto napise (pametno a obicno je tako) pa nekad se i ukljucim u diskusiju i pitam ga ili nesto dodam itd samo kazem slabo se razumem pa zbog toga i ne mogu da pisem a to bi vrlo rado radio...sa druge strane Brana kostantno objavljuje slike informacije sa twitera iz raznih medija tek toga da nema ovaj forum bi bio mrtav...zadnjih par trka nisam hteo ni da komentarisem samo pogledam o cemu se raspravlja i to je to konstantno ista ekipa se raspravlja sa Senom nekad je iznosio i ok stvari a nekad klasicne provokacije...sa druge strane dosta clanova ga ovde vredaja sto apsolutno nije uredu bez obzira na koji nacin da vas provocira imate ADMINISTRACIJU pa ga prijavite a ne da ispadate gori od njega!!!
sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Ne vidim samo koje je utemeljenje žalbi o nepostojanju diskusije, kad u toku vikenda niko ništa i ne pita i onda posle trke svi navale puni valjda nekog adrenalina, da rasprave stvar, da nekon nešto objasne... Gledam sad o čemu se pričalo tokom vikenda, govorilo se može li Marquez da se vrati u borbu ako pobedi, nešto o ugovorima, koji ram koristi Pedrosa. I potom ova nepresušna diskusija sa novim momentima...
Niko ne pominje Suzuki (i kako su bili tako loši na stazi gde je snaga motora tako nevažna), niko ne pominje Iannonea i koliko je bolji od Dovija trenutno, satelitski timovi kao da i ne postoje i tako...
Comment
-
Potpuno si u pravu! Diskusije ne treba da se svedu samo na pricu o tzv. vanzemaljcima. Ja sam bila odusevljena duelom izmedju Vinalesa i A.Espargara. Mislim da nije daleko dan kada ce mladji kolega da nadmasi starijeg. Samo malo iskustva nedostaje, ali mi je drago sto se Maverick nije povlacio iz duela i sto nije bilo timskih naredbi.
Sto se tice Dovija, isto sam pomislila-cinjenica je da par puta nije imao srece, ali ovo sad vec postaje simptomaticno. Iannone ga je nadmasio u svakom pogledu iako je u proslosti on bio taj koji je cesto padao.
Inace, meni je bas slatko sto Brana svoje ljubimce naziva "Macicima". Sta je lose u tome? Hipoteticki, kada bi braca Marquez nekako mogla da saznaju kakve nadimke nose, ubedjena sam da im ne bi smetalo nimalo.Last edited by nb_korac; 14-07-15, 08:16.sigpic
Comment
-
Originally posted by nb_korac View PostPotpuno si u pravu! Diskusije ne treba da se svedu samo na pricu o tzv. vanzemaljcima. Ja sam bila odusevljena duelom izmedju Vinalesa i A.Espargara. Mislim da nije daleko dan kada ce mladji kolega da nadmasi starijeg. Samo malo iskustva nedostaje, ali mi je drago sto se Maverick nije povlacio iz duela i sto nije bilo timskih naredbi.
Comment
-
Ovo nije ni f od foruma kakav je bio prije 4-5godina , trenutno mnogo više znalaca () a blage nemaju :P
Zato su Vesna i mnogi drugi dobri ljudi i moderatori napustili ovaj forum
Ne znam da li se neko sjeca L.Lawlieta pa to je bio znalac za motore + bio navijac RossijaLast edited by Valentino Rossi #46; 14-07-15, 11:38.Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
Srecom, imamo Vanju #66 koji je vrstan poznavalac motora, posebno tehnickih karakteristika.
Razlozi Vesninog odlaska su njena licna stvar i ne bih da ulazim u to.
Inace, smatram da moderatori moraju makar da se potrude da ostanu neutralni, a ne da pisu navijacke komentare.
Moje licno misljenje je da ovaj forum sasvim fino funkcionise. Naravno, ponekad ima onih koji preteraju sa raspravama, ali kad se sve uzme u obzir, lepo se druzimo.sigpic
Comment
-
Originally posted by nb_korac View PostSrecom, imamo Vanju #66 koji je vrstan poznavalac motora, posebno tehnickih karakteristika.
Inace, smatram da moderatori moraju makar da se potrude da ostanu neutralni, a ne da pisu navijacke komentare.
Moje licno misljenje je da ovaj forum sasvim fino funkcionise. Naravno, ponekad ima onih koji preteraju sa raspravama, ali kad se sve uzme u obzir, lepo se druzimo.
Mozda sam se lose izrazio... nisam ja nista rekao lose protiv moderatora ,naprotiv sve 5 ;)) Al ovaj forum nije ni blizu dobar/aktivan kakav je bio prije par godina vjerovatno znaš i sama jer si tu od 2010te... ima dosta razloga za to vjeruj mi
Valentino Rossi #46
G.O.A.T
Comment
-
-
Kad krece u Moto GP-u da se zahuktava sa ugovorima i dovodjenjem novih vozaca u timove? pitam jel me interesuje sta se u Hondi dogadja povodom Pedrosa odlazi...ostaje? ako slucajno planiraju da raskinu ugovor sa njim ko bi mogao da ga menja? jel ima nekih informacija ili je jos rano za takve stvari...sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
Comment