Announcement

Collapse
No announcement yet.

MotoGP - GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iiii evo je fotografija : )
    sigpic

Comment

Sa Pedrosom je bilo prisnog pozdrava nakon trke, nisam primetio da je uopste bilo pozdrava pre podijuma izmedju Roleta i napuhanka.

Comment

Ja mislim da su Dovijevi dani u dukatiju odbrojani

Comment

Zašto?

Comment

Originally posted by Mladenovic View Post
            Sa Pedrosom je bilo prisnog pozdrava nakon trke, nisam primetio da je uopste bilo pozdrava pre podijuma izmedju Roleta i napuhanka.
            U vezi cele trke ovo je tvoj komentar...nemam komentar..
            Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
            До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
            suicide
            2019
            velika H2H 2019/20

Comment

Mislim da je MM ovom pobedom uhvatio poslednji voz i pošto je imao par kikseva , a VR nije ( teoretski je moguće da se i njemu dese padovi ) , ovih 65 poena mi ne izgleda nedostižno .
              Takođe mislim da , po meni , JL vozi najracionalnije od svih , tako da će biti veoma interesantno drugo poluvreme .
              Priznajem da ne bih voleo da dođe iz 2 u 1 , ali ako tako bude , to bi mu bila , zasigurno , najdraža titula .

Comment

Mladenoviću, primetno je da forsiraš ovo "napuhanko". Stvarno nema potrebe na taj način iskazivati antipatije. Dobro znaš da je tvom Matorom dijagnostikovan hroničan pad nivoa adrenalina...

Comment

Originally posted by realnost View Post
                  U vezi cele trke ovo je tvoj komentar...nemam komentar..
                  Sve su to bitni detalji druze moj. A sitni detalji ce odlucivati titulu ove godine. Mozda ne ovaj detalj ali znamo kako Matori psihicki unistava svoju konkurenciju. A ako hoces komentar trke, nisam zadovoljan jer je Matori zavrsio iza Pedrose i izgubio dragocenih 4 boda.

Comment

Originally posted by Saw View Post
                    Mladenoviću, primetno je da forsiraš ovo "napuhanko". Stvarno nema potrebe na taj način iskazivati antipatije. Dobro znaš da je tvom Matorom dijagnostikovan hroničan pad nivoa adrenalina...
                    Mislim da je za moto gp vozaca veca uvreda zvati ga ''mace'' ko sto ga neki ovde zovu od ''napuhanka''. A moje antipatije su toliko ocigledne da menjam kanal kad dodje red da on da izjavu.

A matorom kako da ne padne adrenalin kad se takmici sa ''dizacima rucica''

Comment

Jebo vas život, o čemu vi raspravljate...

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
                        Jebo vas život, o čemu vi raspravljate...
                        mora neko i o tome

Comment

Originally posted by Iggy Pop View Post
                          Mislim da je MM ovom pobedom uhvatio poslednji voz i pošto je imao par kikseva , a VR nije ( teoretski je moguće da se i njemu dese padovi ) , ovih 65 poena mi ne izgleda nedostižno .
                          Takođe mislim da , po meni , JL vozi najracionalnije od svih , tako da će biti veoma interesantno drugo poluvreme .
                          Priznajem da ne bih voleo da dođe iz 2 u 1 , ali ako tako bude , to bi mu bila , zasigurno , najdraža titula .
                          Da li stvarno misliš da će Rosi dozvoliti sebi taj luksuz da ga Markez stigne?
                          Pa ja mislim da ne.Prvo i suviše je iskusan,a drugo ima dobar motor možda i najbolji u šampionatu.Markez previše oscilira tako da mislim da će se Jorgovan i Roleks boriti za titulu,a Markez će sigurno biti u borbi za pobede.

Comment

mora neko i o tome
                            Mače zvuči gore nego napuhanko? Ozbiljno? To je tema?

I čime je to Marquez pokazao da je napuhanko? Kad je bal, nek je bal, idemo sad da isteramo to do kraja...

Comment

Mislim da je za moto gp vozaca veca uvreda zvati ga ''mace'' ko sto ga neki ovde zovu od ''napuhanka''. A moje antipatije su toliko ocigledne da menjam kanal kad dodje red da on da izjavu.

A matorom kako da ne padne adrenalin kad se takmici sa ''dizacima rucica''
                              Hahahaha ja isto poslusao Docu i Pedrosu pa prebacio na tdf

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

Napuhanko..... Bice da je to neki hrvatski izraz? Da li bi hteo neko od vas, koji ga tako nazivate, da to prevede? I juce se bas lepo videlo da ga je Rosi psihicki potpuno unistio.
                                https://www.youtube.com/watch?v=tOKPG18WwHw

http://youtu.be/YBYHY4SKa3o

Comment

Working...
                                X