Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Ima li koji Federerov navijac?
    Mislim da je broj navijaca Nadala i Federera slican, ali je taj broj zanemarljiv u poredbu sa navijaca Novaka. Kakav je odnos 'pravih' navijaca je drugo pitanje

Comment

• Ma znam da se šetao, nego što Noleta slika sa zida?
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pa nisam mogla da slusam, ne znam sta je pricao tada...

aha, evo ga link

https://www.periscope.tv/w/aF1FHTY1M...AxpzI2HTCxTur6
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ima li koji Federerov navijac?
          Iako me nisi pitao ali da ti odgovorim. Ima ih puno, kao i za Nadala tako i za Rogera. Ali vecina navija za Novaka, mogu da se slozim sa Draganot, nekih 90% navijaju za Novaka.

Inace nerviraju me oni navijaci koji kazu: Ma sta navijas za tog spanskog pedera, ili za tog svicarskog prevaranta, Nole je nas. Od ovakve mi se povraca. Istina da je Nole u nekom fazonu nas, Balkanac je, ali sta da radim kad sam poceo da pratim tenis pre da pocne da dominira Novak i sto sam prvo zavoleo igru Nadala? Ali sta cemo, ima svakakve ljudi, ne cudi me nista.
          OVAKO

Comment

• @Draganot dobro došao.

Što se žreba tiče Novak je u finalu,to je proknjiženo.U prvom kolu protivnik po meri koliko da ne uđe preopušteno u turnir.
            Vavrinka će ovde da pukne kao bas,što reče Noto(čini mi se) ispucao se za ovu godinu.
            Federer maksimum SF.
            Nadal-red je da zablista ove godine.Pukao na svim važnim turnirima i nema šta da izgubi.
            Endi se takođe ispucao ove godine...
            Prognoza navijačka,ne na osnovu analize je:
            I kao što rekoh i pre nego je izašao žreb finale Novak i Rafa
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ne znam da li ste gledali ovu setnju sa Roletom, ali rekao je da je trenirao sa Fritzom pre par dana
              On redovno trenira sa mladim igracima

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ozmo uradio odličnu analizu žreba
                http://www.b92.net/sport/wimbledon20...nav_id=1008885
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Dobrodosao

Moram da primetim da Makedonci uglavnom navijaju za Nadala

Srbi, zna se, za No1eta.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Iako me nisi pitao ali da ti odgovorim. Ima ih puno, kao i za Nadala tako i za Rogera. Ali vecina navija za Novaka, mogu da se slozim sa Draganot, nekih 90% navijaju za Novaka.

Inace nerviraju me oni navijaci koji kazu: Ma sta navijas za tog spanskog pedera, ili za tog svicarskog prevaranta, Nole je nas. Od ovakve mi se povraca. Istina da je Nole u nekom fazonu nas, Balkanac je, ali sta da radim kad sam poceo da pratim tenis pre da pocne da dominira Novak i sto sam prvo zavoleo igru Nadala? Ali sta cemo, ima svakakve ljudi, ne cudi me nista.
                    Kad smo več kot navijača u Yugo prostoru mogu Vam kazati, da je u Sloveniji slika potpuno drugačija. 70 % navija za Rogera, 20 % navija za Novaka, a tu i tamo koji fan Nadala in Wawrinke. Ima nas malo Nadalovca u Sloveniji. A kad pogledam navijačku sliku v teniskim klubovima kod starih generacija 99 % jih navija za Rogera. Penzionisti ostali su kod Rogera i ne ume da tenis ide napred.

Comment

• Ozmo ce biti u Londonu

Saša Ozmo ‏@ozmo_sasa
                      Od sutra u Londonu. Wimbledon, here I come

sigpic

with experience.

Comment

• Valjda će sada da mu se posreći

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• jacques i stefane,

Ipak se tu radi o malo razlicitim kulturama. Pa je tako Nadal vise popularan u Makedoniji nego u Sloveniji a sa Rodzerom je obrnuto.

Comment

• Naoko, Djoko- Mari.....ali otpisase bas svi Wawrinku lako. Tvrdim da moze skinuti Novaka ako se nadju...
                            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Sto je mnogo vaznije, i on to tvrdi jer ponovo nikakav pritisak nema.. bila bi to dobra stvar
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bas to, skroz je igrao lani odlicno na W. Ocekujem ga u sf.
                                sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Working...
                                X