Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by maliajnstajn View Post
    Laksi trening za Noleta. 6:2 6:3 :6:2
    Aki krenulo te podađanje, prvo transferi, pa sad ovo, uzmi neku lovu čoveče, naplati dar koji imaš.

Comment

• Djokovic dekoncetrisan, bez fokusa. Valjda se popravi.

Comment

• Novak sada pravi brejk,pravi je trenutak
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Slabo sam Gaskea gledao, samo zadnjih par gemova protiv Stana, ali svejedno ocekujem lagano Nole da zavrsi
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sreca pa je Gaske promasio

Sent from my HTC Desire 200 using Tapatalk

Comment

• Risar nastavlja gde je stao u sredu, lepo ja rekoh da ce biti tezi protivnik od Wawrinke

Odlican za sada, izvanredne promene ritma koje Novaku ne dozvoljavaju da nametne svoj tempo. Dosta soft udaraca sa kojima Novak prosto ne zna sta ce. Novak mora na riternu mnog bolje. Sve u svemu, bice pakleno tesko dobiti mec.
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Obrni okreni i ovako loš Novak je bolji od Gaskea.

Comment

• Ocajan Novak. Gaske ima ubacenih 45% prvog servisa i dalje 5:5.

Comment

• Jeste da Djokovic ne igra nesto posebno, ali konacno da ovaj Gaske ne igra kao p*cka protiv nekog od top igraca.

Comment

• Majko mila, kako cepa ove bekende Gaske.
                      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• само ти њега гађај у бекенд, можда ће и промашити једном у сто година....
                        sigpic

Comment

• Ostaje nada da ce umor uciniti svoje, za sada Risar dosta bolji
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ne znam za vas,ali meni je bolje da ne prodje u finale.Mnogo ce to poraza biti za takvog igraca.

Comment

• Kako ga je razigrao. Gaske ima 50% prvog unutra i Novak jos nije dobio set.

Comment

• Jel protiv Novaka postalo lako igrati ili sta? Daj malo i ja da odigram sa njim da navezbam udarce i malo ispogadjam linije
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X