Ovakav Rafa je poklon Andy-u u četvrtfinalu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne bi valjalo da Nadal ovo izgubi onda bi morali da se uzdamo 9lol kakva mocna rec - uzdamo) u Federera da otrese Mareja, a nije mi nesto on pouzdansigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Znam da nisu igrali na drugim podlogama,ali mislim da bi tu Rafa bio dominantniji.Ovako Rafa ne voli travu,Dastin obožava i evo rezultata.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne da je ostao stabilan nego je odma pao brejk...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Bruka ....
Ajde Nadal, samo mi fali poraz od Smareja u finalu W pa da se samoubijem momentalno...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostBruka ....
Ajde Nadal, samo mi fali poraz od Smareja u finalu W pa da se samoubijem momentalno...Tu je Conga da to rasčisti,a sa druge strane je Sepi
Last edited by Marija81; 02-07-15, 20:22.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment