E sad kad da dodje na mrezu treba da kaze "Hvala ti Andersone, nista bez tvoje pomoci"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Teraj drvosecu u sumu breee!!!
P.S. Svaka cast za lika koji je predvideo da ce Novak okrenuti kao Marej protiv Verdaska.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ajmo sad sa Čilićem.
Prognozirao sam ja juče da će biti kao pre dve godine kao Andy sa Verdaskom. 6:1 6:4 7:5Last edited by Weltschmerz; 07-07-15, 15:22.
Comment
-
Originally posted by NI View PostDa li ti stvarno mislis da Anderson na duzi period moze igrati onako kako je igrao prvih 10 gemova.
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostNavras
Jesi li ti normalan? Marin favorit???Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNije bio problem Andesron nego Novak. On je prakticno izgubio kad nije iskoristio one dve brejk lopte. One dve duple plus jedan sjajan retern bili su dovoljni za pobedu ali daleko je to od sampionske forme.
Ako gadjas 2. servisom liniju, onda moras praviti duple.
2.
On je igra te dvije BL najbolje sto je mogao. Novak je dobio te dva poen, nije ih Anderson izgubio.
3.
Anderson je strahovito lupao return. (I ne samo return.) Kad bi pogodio onda bi Novak imao goleme probleme. Ali morao je i da promasuje. Nije Agasi.
Vrlo znacajna pobjeda Novaka.Last edited by NI; 07-07-15, 15:54.
Comment
-
Anderson je bas rizikovao na drugi, duple greske su bile neminovne kad-tad, samo je bilo pitanje da li ce Novak izdrzati dovoljno dugo da ih saceka. Na kraju je uspeo, na jedvite jade doduse ali ipak je uspeo.
Da ne bude bas sve tako crno mozda se moze izvuc i nesto pozitivno iz ove golgote. Novak je prakticno dobio drugu sansu, uspeo je nekako da prezivi, a skinuo je sa sebe i breme favorita. Posle ovoga niko vise ne ocekuje da ce napraviti nesto ozbiljnije i to moze biti neka sansa da barem odigra rastereceno do kraja pa sta bude.Last edited by Navras 16950; 07-07-15, 16:01.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by NI View Post1.
Ako gadjas 2. servisom liniju, onda moras praviti duple.
Comment
Comment