Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona - Serie A 2015/2016 (transferi,spekulacije,pripremne utakmice)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Iz TV kuće Sky Sport Italia potvrđeno da će im Del Piero biti jedan od stručnih komentatora za narednu sezonu.
Del Piero je danas za istu TV kuću izjavio kako smatra da je Juventus još uvijek glavni favorit za osvajanje Scudetta i da mu se sviđa kako uprava kluba radi ovog ljeta. Mišljenja je da je Juventus u proteklih mjesec dana pokazao kako ima jasne ideje i ciljeve u vezi budućnosti.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sredili ste napad,ali odbrana je vrlo losa,ocekujem tu neko zvucnije ime,ipak sada imate novca za pojacanja.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Rimska štampa piše da je Milan napravio prvi konkretan korak u borbi za potpis Rominog štopera Alesija Romanjolija. Mladi defanzivac je oduševio prethodne sezone na pozajmici u Sampdoriji, a Mihajlović želi da nastave saradnju i u Milanu. Prema navodima Mesađera, Rosoneri su ponudili Vučici 15.000.000 evra za Romanjolija.
Hhahahah dajte ljudi 15 miliona,Miha poceo da kupuje u bivsem klubuDreams are coming true.
Comment
-
Odličan Inter, bar taj neki potencijalni Inter.
Dao bih ja za Romanjolija 15 milki, potencijalno najbolji štoper lige uz Ruganija, a i vrlo verovatno budući standardni štoperski tandem Azura. Nikad nije greška platiti najboljeg ili bar jednog od najboljeg mladog igrača iz svoje zemlje.
A i ti Italijani su lojalni, igraju za 3 - 3.5 milke godišnje i ako svoj klub neće da ih pusti, nema veze, nema ljutnje Forza svoj klub, jebo vannebeske plate PL.
EDIT: Trideset je već mnogo, fazon odjebite smarači nije na prodaju.
Comment
Comment