Rayo na putu da postane odvratan ko St.Pauli klub koji je tu vise zbog gay lobija nego zbog fudbala.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Primeri 2015/16 (transfer vesti, spekulacije, pripremne utakmice...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
note on juventus-barcelona meeting: all local media say juventus assured they won't sell in 2015, only "sport" claim there's a deal for 2016
Comment
-
Milan defender Adil Rami is on the verge of a move to Sevilla, after the Spanish club confirmed a bid has been accepted.
Comment
-
Neko je uspeo da se dogovori sa Dnjeprom.Konacno cemo Konopljanku gledati u jednoj od najjacih evropskih liga. Moderan fudbaler, ima sve sto je potrebno da bude jedan od kljucnih igraca tima koji je u vrhu spanskog fudbala. Prema mom misljenju, mozda je potrebno da jos malo sazri na psiholoskom planu, ali ne sumnjam da ce Emeri znati kako da eksploatise njegove kvalitete i eventualno podigne njegov nivo igre.
Odlican posao za Sevilju, vrlo dobro posluju i precizno zaokruzuju svaku liniju tima. Vidi se da postoji dugorocan plan i da uprava obezbedjuje Baskijcu igrace koji su mu potrebni.Last edited by Bogi; 03-07-15, 11:25.
Comment
-
Real Madrid je za sada, barem prema pisanju spanskih medija, najblizi da obezbedi potpis mladog stopera Saragose, Hesusa Valjeha. Radi se o odlicnom igracu, nas Ranko Popovic mu je cak dodelio cast da bude kapiten velikog kluba, iako mu je samo 18 godina. Bio je jedna od najvaznijih karika u igri belo-plavih u protekloj sezoni.
Imajuci u vidu njegove godine, njegove fizikalije su na visokom nivou. Raspolaze kvaltietom i na planu citanja igre. Ako se nejgov razvoj nastavi u dobrom smeru jednog dana bi svakako mogao da postane reprezentativac.
Da je Saragosa izdrzala jos koji minut protiv Las Palmasa i usla u Primeru, ne verujem da bi Valjeho napustao La Romaredu. Sa druge strane, uprava Saragose najavljuje veliki remont i juris na prvu ligu u narednoj sezoni. Zbog toga ce im jako vazno biti da Valjeho bude deo tima. Sacekajmo ipak kraj ovog prelaznog roka da saznamo sudbinu ovog perspektivnog fudbalera.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostI konacno ce Konopac da igra LSMorao sam
SpoilerMorao sam da editujem post, ponela me neka euforija zbog vrhunske akvizicije za Sevilju i Primeru.Zato sam malo zabagovao.
Betis se namerava da se opasno pojaca. Vrlo se cesto spominju u naslovima. Ipak, izgleda da ovog leta nema nista od Hoakina, iako je Spanac najavljivao da zeli da se vrati u voljeni klub.
I jos nesto. Situacija oko Olivera Toresa se komplikuje. Prvo je izgledalo da ce se mladi reprezentativac vratiti u maticni klub, ali su ponovo otvoreni pregovori i to u vezi sa nastavkom pozajmice. Porto insistira, prica se da nude bolje uslove nego proslog leta, a Madridjani zele da on ostane iako, koliko se meni cini, ne mogu da mu garantuju status prvotimca.
Comment
Comment