Kad nema Cazorle na terenu kompletna momcad igra dvije brzine brze. Nazalost, ali tako je. Cazorla previse pimpla po lopti kad je u posjedu, jebem ja njegove asistencije i pasove kad uspori sve. Ovo je cisti seks kako se igra, sve tako jednostavno i ubijamo ih brzinom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona - PL & Championship 15/16 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Henryj View PostKad nema Cazorle na terenu kompletna momcad igra dvije brzine brze. Nazalost, ali tako je. Cazorla previse pimpla po lopti kad je u posjedu, jebem ja njegove asistencije i pasove kad uspori sve. Ovo je cisti seks kako se igra, sve tako jednostavno i ubijamo ih brzinom.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ozil, Ramsey i Iwobi ubili prvi dio. Potjerat na posudbu Gnabryja, prodat Campbella, Sanogo je vec otisao u Ajax, ostavit Iwobija u prvom timu i dat momku priliku. Ubija decko paceom i pametnim utrcavanjima. Uz igrace kao Ozil koji takva utrcavanja vole ko maminu cicu pa prosljede jebacki pas, cuda mozemo s Walcottom i ovim malcem, a di su jos Sanchez i Oxara kad krene nizat driblanjem ekipu.
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostKad nema Cazorle na terenu kompletna momcad igra dvije brzine brze. Nazalost, ali tako je. Cazorla previse pimpla po lopti kad je u posjedu, jebem ja njegove asistencije i pasove kad uspori sve. Ovo je cisti seks kako se igra, sve tako jednostavno i ubijamo ih brzinom.
Comment
-
Jebem ti vukojebinu kad ne mogu ovo da gledam. Jos ova djecurlija koju pratim ko budala igraju ko veliki.
Sad kad ovaj mali francuz sto je tek dosao odigra drugo taman da se upucam.
Jos Benz i Alexis da se vrati plus neki veznjak i gotova prica hoce Wengerica tripletu. Na kraju Princara i ja ima da se ubijemo nekim konjakom skontat cemo dze, svi ste pozvanisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Comment
Comment