Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - PL & Championship 15/16 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kad nema Cazorle na terenu kompletna momcad igra dvije brzine brze. Nazalost, ali tako je. Cazorla previse pimpla po lopti kad je u posjedu, jebem ja njegove asistencije i pasove kad uspori sve. Ovo je cisti seks kako se igra, sve tako jednostavno i ubijamo ih brzinom.

Comment

• Originally posted by Henryj View Post
      Kad nema Cazorle na terenu kompletna momcad igra dvije brzine brze. Nazalost, ali tako je. Cazorla previse pimpla po lopti kad je u posjedu, jebem ja njegove asistencije i pasove kad uspori sve. Ovo je cisti seks kako se igra, sve tako jednostavno i ubijamo ih brzinom.
      Nemoj da me nerviraš i da mi kvariš momenat sad
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
        Nemoj da me nerviraš i da mi kvariš momenat sad
        Vidjet ces u nastavku kad Santi ude kako ce past brzina.

Comment

• Ozil, Ramsey i Iwobi ubili prvi dio. Potjerat na posudbu Gnabryja, prodat Campbella, Sanogo je vec otisao u Ajax, ostavit Iwobija u prvom timu i dat momku priliku. Ubija decko paceom i pametnim utrcavanjima. Uz igrace kao Ozil koji takva utrcavanja vole ko maminu cicu pa prosljede jebacki pas, cuda mozemo s Walcottom i ovim malcem, a di su jos Sanchez i Oxara kad krene nizat driblanjem ekipu.

Comment

• Originally posted by Henryj View Post
            Kad nema Cazorle na terenu kompletna momcad igra dvije brzine brze. Nazalost, ali tako je. Cazorla previse pimpla po lopti kad je u posjedu, jebem ja njegove asistencije i pasove kad uspori sve. Ovo je cisti seks kako se igra, sve tako jednostavno i ubijamo ih brzinom.
            Usao sam na forum da bi bas upravo to napisao. Mnogo konkretnija igra i niko nikoga ne gusi u vezi, cak i Ramzi je mnogo disciplinovaniji za razliku od prosle sezone.

Comment

• Comment

• Jebem ti vukojebinu kad ne mogu ovo da gledam. Jos ova djecurlija koju pratim ko budala igraju ko veliki.

Sad kad ovaj mali francuz sto je tek dosao odigra drugo taman da se upucam.

Jos Benz i Alexis da se vrati plus neki veznjak i gotova prica hoce Wengerica tripletu. Na kraju Princara i ja ima da se ubijemo nekim konjakom skontat cemo dze, svi ste pozvani
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• 4 udarca u okvir u prvom dijelu, 4 gola

Comment

• Je l' bilo izmena?

Comment

• Nije jos.

Comment

• Onaj sajt sa hd snimkom pao, sad gledam na nekom krljavom koji prenosi Arenu, ne razlikujem nase od njihovih..

Comment

• http://pilkalive.weebly.com/arena-sport-1.html

Gledaj ko covjek u HD ako imas Ace Stream

Comment

• Nemam..

Comment

• Spoiler
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Dimitrije View Post
                                Onaj sajt sa hd snimkom pao, sad gledam na nekom krljavom koji prenosi Arenu, ne razlikujem nase od njihovih..
                                Radi sajt meni
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X