Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Serena umire ceo turnir, a danas ce za sat vremena da zavrsi
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• To je Serena, tako igraju najveci sampioni.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
      OVAKO

Comment

• Murray je prva 2 i po seta bio lijen,svaku tezu loptu je slajsao,samo gurkao nazad a Novak napadao takve lopte.
        Poslije je pravio korak vise,trudio se da takve loptice jace vrati i vrati se u egal u razmjeni

Comment

• Originally posted by Navras View Post
          Bravo. Ima oko 24h za odmor, da li je dovoljno ne znam i ne mogu o tome sad da razmisljam.

Odoh da se napijem
          Idi, idi... pa da vidimo šta će posle sve da ti padne na pamet.

Ja ću sutra, već zakazano... mnogo bi bilo i danas i sutra.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Serena u ranijim kolima ima problem da nadje motivaciju,pa pocne tromo,nezainteresovano,a onda kad je na pragu poraza seti se da moze da ispadne i onda samelje do kraja,Azarenka njoj jedina moze parirati dok je Wiliams na visokom nivou,ove ostale mogu samo da slikaju

Comment

• Originally posted by Damir View Post
              Murray je prva 2 i po seta bio lijen,svaku tezu loptu je slajsao,samo gurkao nazad a Novak napadao takve lopte.
              Poslije je pravio korak vise,trudio se da takve loptice jace vrati i vrati se u egal u razmjeni
              Mari je mozda i talentovaniji od Djokovica, ali nema ono sto Novak ima, a to je HRABRO SRCE!!!

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                Mari je mozda i talentovaniji od Djokovica, ali nema ono sto Novak ima, a to je HRABRO SRCE!!!
                Nije ni talentovaniji.
                sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  To je Serena, tako igraju najveci sampioni.

Stefi po tebi da li je ona folirant i manipulator?

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    Nikako, ona je samo veliki sampion za mene. Nekad zna da se vuce po terenu ali ona toliko zeli pobedu sto je prosto neverovatno. Pojasnio sam juce da znaju da rade cudne stvari velike tenisere/teniserke kad izadju od svoju komfornu zonu, ali oni su ipak ljudi, nisu od kamena

OVAKO

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                      Meni najvise lici na mnogo iskompleksiranu licnost

Comment

• Stefi teski folirant, Damire i to si u pravu... Stefi pokusacu da nadjem video gde ima 11 situacija kad Srena folira... ubacicu na drugu temu naravno.

Comment

• Igra mačke i miša

Comment

• Nisu li prikazali snimak kako ne može da stoji i neko je pridržava? Do nas je došao snimak, ne sumnjam i da je do Safarove.

Nakon tenisa ne mora brinuti da će joj biti dosadno, čeka je velika karijera.

Comment

• Jedina igracica na touru koja fizicki moze da joj parira je Maria Sharapova.Na Sereninu srecu Maria unatoc svojih 188cm ne zna da servira tako da Serena nema prave konkurencije na touru

Comment

• Više sam očekivao od Safarove.

Valjda će Serena u naredna dva gema okončati ovaj raspad od ženskog turnira.

Comment

Working...
                                X