Dobro je, set u dzepu iako je izgledao potpuno pogubljeno. I dalje me brine govor tela. Nervoza i vrucina ocito cine svoje. Da vidimo sta donosi nastavak, Skot ce sigurno zaigrati bolje valjda ce Novak naci odgovor.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2015 - live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bimbo View PostNek mi sad odgovori neko od vas što bolje znate, što se razumete, može li Murray ovo dobiti ako nije uspeo da bude 3-0.
Ima li on snage protiv Novaka koji će sad podivljati, da dobije u četri ili pet.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81Pa brejk je došao uz par Endijevih grešaka.Ti si očigledno Serenin fan.Ili mi se čini?
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Ako ostane vedro može da se igra i do 21:30h .Ali se ja nadam da Nole završi ovo ranije,treba odmarati za nedelju.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment