Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Džaba Kartici Rišaru sve,nije Nole Rafa da propusti svoje prilike.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ajde Novače završavaj brže

Sock samo igraj, potrudi se da to ide u peti
      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ne mogu sad na mobilnom lako da nadjem moju staru poruku od mislim juče kada sam tvrdila da Sock ima dobru sansu protiv Rafe a vi me sasekli. ;)

Eto barem je osvojio 1 set za sada, mnogo vise od vasih prognoza.

Comment

• Što se nešto snebivaju ovi Parižani... pljeskajte slobodno
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sta je sa ovom preponom bre...
            "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Koji klinac se ovaj razteze nesto,da se pocese za uvo ja se userem
              sigpic

Comment

• E moj Rafinjo 3 vezane bp ne koristis
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  E moj Rafinjo 3 vezane bp ne koristis
                  Znaci bolje sto sam izasao vani, jer sad bi polomio nesto od nervoze. Bog zna sta radi Nadal trenutno ali nek mu je Isus na pomoci u 1/4 finala

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                  OVAKO

Comment

• Sad je napravio na petoj bp u tom gemu, ali ne bi mu ni to poslo za reketom da ne napravi Sok duplu.
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                      Ne mogu sad na mobilnom lako da nadjem moju staru poruku od mislim juče kada sam tvrdila da Sock ima dobru sansu protiv Rafe a vi me sasekli. ;)

Eto barem je osvojio 1 set za sada, mnogo vise od vasih prognoza.
                      Protiv ovakvog Nadala danas dosta tenisera bi imala sansu. Brejknuti Nadala 3 puta zaredom na sljaci... to su uspeli samo Coria i Fed, cini mi se, ali brejknuti Nadala 3 puta zaredom na RG...
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Jacku je i ovo jackpot. Sad ce ga Rafa samleti
                        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Hahaha samo sto sam hteo da pitam dali je Sock napravio duplu ili udario mozda lopta ramom.
                          Ocaj, a u prva dva seta izledao skroz ok. I samo da kazem da Sock ima 4/4 na brejk loptama. Rafa nadmasava I Lisicki I Janovic u ovaj segment.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                          OVAKO

Comment

• Nole ce da pocijepa Rafu 3:0,nece Nadal osvojit vise od 10 gejmova.Ako uopste dodje do 1/4

Comment

• Evo sada Sokonja ima 3 vezane, da vidimo moze li on.
                              sigpic

Comment

• Sad' će Jak da vrati brejk
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X