ma ume on da se istripuje kad mu se desi neki cudan/neprijatan pokret. Secate se Davis Cupa i izvrnutog zgloba. Predvidjalo se duze odsustvo sa terena a na kraju je jos i osvojio MC posle toga, i ostvario pobede u tom DC mecu. Ne mozemo sad znati nista, sacekajmo dan/dva.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2015 - live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja cisto sumnjam, ali videcemo, pokenjase se svi u roku od 3 minuta
Ali najgore sto niko blagu predstavu nema o cemu se tacno radi i koliko je ozbiljno u pitanju, a vec krecu da ga otpisuju
I sire paniku sto je najgore .... LUDNICARI!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
ma sve znate, blago meni....
dok se ne sazna nešto konkretno, dajte nešto drugo, da ne zaključavam džabe temusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Gde da se ne pozdravi sa Zlatanom
Jos namiguje nekom, ne deluje mi zabrinuto, nemam pojma...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Isneru ne gine jos jedan maraton.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment