Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by wanderer View Post
    Igrala je Serena i bolje. Ali ona i na jendoj nozi da igra samo, dala bi sve od sebe da pobedi Azarenku i Šarapovu.
    Moguce da je igrala bolje. Samo mi reci kada. Od 4:2 za Viku u drugom setu do 4:2 za Serenu u trecem Vika je dobila 2 a Serena 8 gemova. A samo jedan poen je Vika izgubila da joj se nesto stvarno moze zamjeriti. Ja sam mislio da ce se Vika raspasti pocetkom 2. seta kad je Serena digla igru, a potom na 3:2 u drugom setu kad je Serena jos jedno digla igru, potom na 4:3 u 2. kad je Serena jos jednom digla igru. Vika se nije predala. I cim je Serenin nivo malo pao, bilo je 2:0 za Viku u 3. Vika ce tek da se raspadne na gem lopti u trecem pri rezultatu 3:2 za Serenu.

PS

Sad sam cuo Serenu da kaze: "Mislim da se nikada nisam tako borila." To je bio apsolutno moj osjecaj od sredine 2. seta.
    Last edited by NI; 30-05-15, 21:41.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Serena Viku toliko ne voli,da ne kažem mrzi da je to strašno.Naročito je bilo izraženo kada je izgubila u tb 3eg seta u Sinsinatiju pre par godina u finalu.Klasična folirantkinja na terenu.Ona je i JJ i Mašu čačkala.Pa ,jbt samo ona dobra svi drugi loši.I klasika,nervira se,vuče se po terenu,odvuče pažnju protivnici i preokrene.ALI niko ne može da ospori da je Vika bila odlična danas,ali SeRena ne bi bila to što jeste da nije okrenula ovo.
      Serena... nemam reci za nju, to kazem sad, mnogo puta pa i pre par godina. Folirant nevidjenih razmera, mec sa Jelenom na US openu mi je dao taj utisak a kasnije svi njeni postupci... sramota.

Comment

• Pa dobro sad nije ni Jelena lik koji moze da se pohvali dobrom ponasanjem al nema veze. Ja bas volim tu zicku kod Serene, to je taj pobednicki mentalitet, nema predaja i ide do kraja.
        OVAKO

Comment

• Danas ce biti dug dan, izgleda da ce kisa da pravi haos
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Taman se Ana zauktala i udari jaka kisa.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• zahuktala se kad je kiša počela padati

odgovara ovo igračima koji mogu udarati lopticu jače, Monfa, Jo, Stan za danas, možda i Gabashvili
              Last edited by shminka; 31-05-15, 11:33.

Comment

• Dakle ovaj WTA postaje prava stvar.

Sinoc, Serena - Azareka, jutros, Ana - Makarova. Izvanredan tenis.

Comment

• Losa ova Makarova na sljaci,moze ovde Ana do pobede jos joj idu na ruku i vremenski uslovi.
                  Znaci da ocekujemo ludog Monfu danas
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sad su i prekrili terene, bice to duzi prekid

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Taman sam pozavrsavao sve obaveze, seo kao covek, upalio tv. Kad ono penis.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                        Taman sam pozavrsavao sve obaveze, seo kao covek, upalio tv. Kad ono penis.
                        Obično se to i dobije kad se čovjek ustoliči da gleda WTA.

Comment

• Nema tenisa pre 14:45

sigpic

with experience.

Comment

• Ipak je najnovije da nema nista pre 13:15h

Ajde sto nemaju krov, ali koliko je tesko postaviti reflektore?

sigpic

with experience.

Comment

• Mislim da će u najboljem slučaju Fed završiti meč tek sutra, a u najgorem će ga sutra i početi.
                              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Taman sam pozavrsavao sve obaveze, seo kao covek, upalio tv. Kad ono penis.
                                Hahahh legenda
                                GS a nema ni reflektore,stvarno uzas.Ajde krov,kontam skupo ali krajnje neozbiljno od strane Francuza za reflektore.
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X