Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ameri DŽUMHURA zovu ŽUMA hihihihi

Comment

• Da li sam ovo video Federera da je pozdravio dobar poen protivnika?
      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Iako sam emotivan jer je momak "naš", mislim da će Damirov krajnji domet biti top 50.
        Pune su mu 23 god, a igra ni izbliza za nešto više.
        Odigrao je par lepih poena na intelekt i to je to.
        Čitav meč se čini da je pitanje samo da li se Fedu igra ili ne. Čim pojača samo 10%, Damir se sastaviti ne može.
        Dva su sveta to, dva sunčeva sistema.
        Realno, malo je nas na ovim prostorima da bi u svakoj generaciji bio neki vrhunski teniser. I ovo kolio ih je, čudo jhe neviđeno.

Comment

• Tek počinje sa ATP mečevima, iako su mu 23. godine, ovo je za njega tek početak

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Tek počinje sa ATP mečevima, iako su mu 23. godine, ovo je za njega tek početak
            Iz tvojih usta u Božije uši.

Comment

• Ko je sve bio u top 50, ne vidim zasto i Damir ne bi mogao
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Ko je sve bio u top 50, ne vidim zasto i Damir ne bi mogao
                Bilo ih je svakakvih, ali koliko su se zadržali.
                Biće i Damir, ubeđen sam.
                Želim mu dugo bivanje tamo.

Comment

• MAhut postao jacina na sljaci.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
                    Iz tvojih usta u Božije uši.
                    Ma to, to je definitivno tačno...tek počinje...da li će napredovati, ko zna...ali prostora definitivno ima...ali treba mu još puno rada, bukvalno u svim segmentima može da napreduje

hvala momci, baš sam uživao!

Comment

• Bogami Role...slava portivniku! Svaka čast momče, tako se izlazi na centralni portiv Roleta!
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Top 50, teško

Čim se predje na travu i hard, Damir pada u zaborav sve do perioda šljake naredne sezone. Puno je faktora protiv njega, fizika, porijeklo, tata, a na kraju neotesanost i nekultura zbog kojih i ne zaslužuje top 50 svjetskog tenisa. Ipak čestitke na ovom uspjehu, jer nije mala stvar.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Mahut ima 33 godine i jos uvek moze da igra duge meceve,odakle mu snage pitam se,nikad nije bio neki top igrac ali uvek se lozio na ove meceve na 3 dobijena
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kao što Shminka priča hvala momci i ja sam uživao, Damir se sekunde nije osramotio...cak je u nekim poenima "nasamario" Rogera...Čestitke
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Role bio ektremno fin niti se toliko radovao i bas su se lepo pozdravli na mrezi
                              Damir odlicno odigrao, stvarno je bio mec za uzivanje
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Damir je tipican primer da mi Balkance smo ljudi od krv i mesa i da imamo i talenat i sve sto je potrebno da se bude vrhunski sportista. Eto, igrao je protiv svoga idola, veliki Roger Federer, a nije ga ujeo Roger, nego se dostojno i kvalitetno nosio sa njega.

Bravo Damire, zelim ti uspesan nastavak karijere.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X