Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mora Novak da proba ofanzivnije. Barem da casno izgubi.

Comment

• Znao sam ja čim sam video žreb. Postoji jedno pravilo.

RG osvaja ili Lajović ili onaj ko ga pobedi. Tako je bilo i prošle godine tako će izgleda biti i ove.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
        Koliko sere coveka...
        Samo čekam da zabije jedan winner oko stadiona.

Treba preživjeti sad prvi gem na onoj strani.

Comment

• Šta da uradi? Pa jel ovo Novakova igra? Ako se ne varam NI rekao si da je previše def posle posle prvog, ja to napisala za vreme prvog...ušao je takav u meč, dao je protivniku šansu da se razigra, da ima nadu.... a napisala sam tada, za vreme prvog..da ako Stan ostane na onom nivou onda ok, al ako digne igru, a bilo je izgleda da hoće, onda da mora da bude agresivniji, da odgovori, da menja nešto... Sada je naravno nadigran, ali je prošao put dovde... Stan je dizao igru, Novak nije uradio ništa, to je razlika.
          U FINALU RG, FOR GOD'S SAKE!
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Velika je razlika ko kako igra. Stan je za klasu bolji danas, ne vidim razlog zasto ne bi osvojio, jednostavno zasluzuje Zasluzio i do 5-5 u prvom setu da nisu mu oduzeli cisti poen.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Mora Novak da proba ofanzivnije. Barem da casno izgubi.
              Ne vredi. Jedina Novakova kakva-takva sansa je da Vavarinka padne u igri. Za ostalo nema snage.

Comment

• Mislim da Novak nikada ovako nije nadigran u finalu. Mozda na USO 2010. ali cini mi se da tad nije bio ovako razbijen. Totalna nemoc.

U principu nemamo za cim mnogo zaliti, ovakvog Wawrinku je nemoguce pobediti.
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• још у Умагу му је пио крв и кад год видим да игра са Станом ја се најежим... физички јачи, упоран, говор тела као да каже, ништа ми не можеш имам брже ударце од тебе, душу ћу да ти извадим... опасно ме нервира!!!
                  sigpic

Comment

• jebeni RG, kako mu se samo ne da..
                    da bude ovako letargičan i usporen kad je na korak od cilja.. da nema ideju, da nema rešenje ni za šta..
                    ne verujem!!
                    polako se mirim sa činjenicom da je gotovo..
                    mislim, može novak da napravi čudo i osvoji još dva seta, ali se to neće desiti..
                    Originally posted by gokara
                    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Ja ocekujem da Stan jos vise ubrza i navali, u prvih nekoliko gemova

Comment

• Neverovatno šta se dešava, dali stvarno nije suđeno da osvoji RG .. Odbijam da poverujem u to ali sve ide ka tome .. Imao je teških mečeva sa Stanom u pet setova i u većini je uspevao da se izvalči, sada kada bi nekako uspeo da se resetuje pa da krene od nule poen po poen, gem po gem i da osvoji više ovaj RG ..
                        Last edited by Lord Aleksoni; 07-06-15, 16:39.

Comment

• ноле скино гаће канда?
                          sigpic

Comment

• Ne zaboravite na to da Stan uvek nadje nacin da zajebe stvar. Kladionice daju 1.70 za pobedu Wawrinke, a 2.60 da osvoji ovaj set. Dakle znaju da ako izgubi ovaj set ode voz u kukurz.
                            OVAKO

Comment

• Samo držati loptu u terenu, vrisnuće Wawrinka kad tad

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Mora Novak da proba ofanzivnije. Barem da casno izgubi.
                                Nema druge. I tako ce izgubiti ali makar da to uradi sa stilom.
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X