Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skeptik View Post
    Gotovo isto kao Ana.
    Mislim na to da se dobro krece kad je potpuno zdrava.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Mislim na to da se dobro krece kad je potpuno zdrava.
      To se podrazumeva.

Comment

• Ajmo Serena,kvotica bila 2.3 uzivo,ne znaju ljudi da mozes i da primas infuziju ako treba,bitno da je u drugoj ruci reket
        sigpic

Comment

• Kakav je cirkus ovaj wta ako Bascinski ili Safarova uzmu GS.
          Mada kad su mogle Bartoli i Skijavone sto ne bi mogle njih dve...
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• U odnosu na Anu Serena kada je zdrava leti po terenu, ali to opet nije neko ekstra kretanje.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Šta fali Safarovoj

Comment

• Ima Serena i one momente kad protivnica odservira as, a ona pokaže da nije bila spremna za servis. Ma sjajno! Evo preokreće

Comment

• Vise foliranja u sportu jedino u World Wrestling Federation mozes da vidis.
                  Nakon poena se ponasa kao da umire a onda takob "mrtva" skoci i vinerom riternira servis od 170kmh koji pogadja T liniju

Comment

• E moja Timea umesto da joj ti igras drop sotove ona tebi odigrava. Sampion je sampion i kad igra bolesna.

Comment

• Cirkus je i da nepokretna reda GS titule i obilazi sva velika imena samo zahvaljujući tome što je WTA na najgorem nivou od svog nastanka.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                        Kakav je cirkus ovaj wta ako Bascinski ili Safarova uzmu GS.
                        Mada kad su mogle Bartoli i Skijavone sto ne bi mogle njih dve...
                        I Sam Stosur takodje, retko inteligentna igra, a i raznovrsna...

Comment

• Safarova je underachiever. Schiavone je igrala prelepo te 2010 i veći deo 2011.

Comment

• Nije joj ime dovoljno kul za GS šampionku

djaba što igra ko Rafa i što je počistila sve redom 2-0

Comment

• Napokon drop sot. Aleluja!

Comment

• Meni je Azarenka najdraža na WTA ako bih bila prinudjena da se odlučim za jednu.A simpa mi je i ona mala Kerberova
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X