Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da je Serena jučer imala flaster na ruci, na mjestu gdje se prima infuzija...očajna je komplet turnir, ali nema ko da je izbaci

Ana je jedva živu glavu izvukla protiv Doi, vidi se da joj ne pašu ljevoruke igračice, a Safarova je za Doi-Rafa Nadal

Comment

• Anin govor tela,kao da je trenutno 5 set,valjalo bi da cujemo ajmo,ajde,bilo sta,da se pokrene malo,zadnja sansa je mozda ovaj gem
      sigpic

Comment

• Ani svaka cast sto je Makarovu izbacila, mislio sam da ce ona biti nepremostiva prepreka za nju, u 1/4 je naletela na nedostojnu protivnicu i polufinale je maksimum maksimuma. Treba da bude prezadovoljna ovakvim rezultatom.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Jedan od gorih ženskih turnira a u poslednje vreme ih je bilo dosta, nažalost. Nakon 2011-2012 pa i dobrim delom 2013 očekivao sam de će se WTA konačno srediti ali prošla godina a evo i ova su očaj. Nijedna od finalistkinja šljakastih turnina ove godine nije stigla do QF Rolan Garosa.

Samo Ana i Serena u QF iz top 10.

A kad je Mitu-Van Uytvanck meč 4. kola onda ti je sve jasno. Još uvek sam besan. Razumem žreb i sve to ali da Vika i Serena igraju u trećem kolu a ove dve u četvrtom onda nešto nije u redu.
          Last edited by wanderer; 04-06-15, 15:31.

Comment

• Originally posted by Ser Aleksa View Post
            Što kaže prskaj uzalud potrošila talenat, ladno je mogla godinama da bude u top 5 ali ovo što radi nije ni za plakanje ..
            Da li je?

Ona je jako uspjesan manekenka.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Da li je?

Ona je jako uspjesan manekenka.
              Mislim na teniski talenat a ne manekenski

Comment

• Originally posted by Ser Aleksa View Post
                Mislim na teniski talenat a ne manekenski
                Teniski talent je bio prvi stepen rakete za manekenski talent, bez njega nikada ne bi postala tako uspjesna manekenka.

Comment

• Mora li Ana to crno po ovakvoj vrucini
                  sigpic

Comment

• Servis mi je nejasan,juri lopticu po terenu evo vec 10 godina igra tenis i nikako da nauci kako da izbaci loptu pri servisu.
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Mozemo samo da zalimo sto nije uspela da zatvori prvi, mozda bi to dodatno unervozilo Safarzovu. To je bila jedina sansa, kad je srusila psiholosku barijeru na scenu je stupio kvalitet, a Cehinja je kompletnija igracica sa vise opcija u igri. Anin tenis je suvise sablonski, jednolican i predvidiv.
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                        Servis mi je nejasan,juri lopticu po terenu evo vec 10 godina igra tenis i nikako da nauci kako da izbaci loptu pri servisu.
                        Znaci da nije tako talentovana.

Comment

• Au koja glupost kad samo treba da je drzi u igri

Ne vredi.
                          Last edited by Navras 16950; 04-06-15, 15:47.

Comment

• Kolko ocajan tenis trenutno,aj Ana pokreni se malo,zivni!
                            sigpic

Comment

• Lucie je paralisana od straha ali ne vredi

Porodi se.

Comment

• Ali ako ništa drugo borbenost joj ovog puta bar ne nedostaje..najviše mrzim kada je njanjava, na ivici suza i bez trunke želje.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X