Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2015
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bokimajsta View PostOd Soka sam ovoliko i ocekivo nisam reko da ce da pobedi al cilic me bas razocaro totalno oduvo ga Ferer.mec izmedju Murraya i Ferera ce bude bas zanimljiv.Murray je itekako spreman ne vidim kako ga Ferer moze pobediti.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSok je pokazao koliko se ocekivalo od njega, ali je osvojio vise. Rafa mu je poklonio set.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostHa,ha,ha... ne mogu da verujem da su dali kvotu 1.45 za pobedu Mareja, Ferer 2.7. Nisu normalni. Ako se ovde ne oparim ima da batalim kladjenje.
Comment
-
Ja ocekujem rezultat tipa 3:1 za Novaka. Nadal pod difolt dobro pocinje sve meceve ove nedelje ali nakon sat, sat I po igra mu pada I pocinje da se gubi. Dakle ako pocne furiozno I iznenadi Novaka moze da uzme set ali to ce biti max. A moze I 3-0 da izgubi, naravno.
Sent from my Grand X In using TapatalkOVAKO
Comment
-
-
Originally posted by skeptik View PostPo William Hillu pobeda Novaka 1.36. Ispade manja kvota da ce Novak pobediti nego da ce Nadal uzeti bar jedan set, kvota 1.4. Ovo je bas potcenjivacki.
PS:Kao protiv Federera i Ferera u Rimu,naravno nikako ne sme da prepusti Nadalu incijativu da ga sara forhendomLast edited by Bokimajsta; 01-06-15, 21:09.
Comment
-
Vjerujem da će Novak dobiti. Takođe, vjerujem da Novak neće podcijeniti Nadalovu formu i fizičku spremu, kao što to ja činim.
Danas sam malo u šali pitao da li će u 1/4 finalu Novaku biti dozvoljeno da igra BH, najviše zbog toga što ovaj Amer koji je Nadalu danas uzeo set ima sigurno najgori BH u prvih 50.
Da je dečko imao i srednje kvalitetan drugi osnovni udarac Nadal bi već večeras mogao da odjavi hotel u Parizu.
Ovako lagan kostur Nadala nikako nije mogao da podigne u formi. Tako male kvote na Nadalov 1! set su posljedica razmišljanja da ako Novak uzme prvi set Nadal će opet upasti u probleme iz kojih se ove godine nije izvlačio ni protiv slabijih igrača.
Nadam se da Novak neće provesti mnogo na terenu jer ga u polufinalu čeka možda i najteži posao - Murray.
Comment
-
Mislim da će Ferer u 5 setova dobiti Endija.A Nole sigurno neće potceniti Rafu-suviše dobro se oni poznaju.Ovde će presuditi psiha.Očekujem spor ulazak u meč obojice,s' tim da će Novak verovatno biti pod malo većim pritiskom nego Rafa,ali isto tako znamo da je Nadal ove godine na tom polju malo,narodski rečeno,klimav.Očekujem 4 tesna seta.Novak uzima prvi,treći i četvrti,Nadal drugi jer Novak se ove godine malo opusti kada uzme prvi set.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Bice strasno tezak mec za obojicu.Nisu me nesto impresionirali tako da ne znam sta da ocekujem....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment