Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2015
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostPlus jedan mongo bitan podatak:
2006 четвртфинале : 6-4 6-4 предао Новак.
2007 полуфинале : 7-5 6-4 6-2
2008 полуфинале : 6-4 6-2 7-6
2012 финале : 6-4 6-3 2-6 7-5
2013 полуфинале : 6-4 3-6 6-1 6-7 9-6
2014 финале : 3-6 7-5 6-2 6-4
I jednom u DC-u, 6-4 6-4 6-2, ali ne mogu da se setim koja godina je bilo to.
Dakle, na sljaci u tri dobijena seta skor je 7-0 za Nadala uz samo 4 izgubljena seta!
Drug bitan podatak, Nadal ima skor od 86-1 na sljaci u tri dobijena seta ukljucujuci i DC. Ovo su zapanjujuci brojki...
Comment
-
Originally posted by orao View PostPa sta ako nije.... jel to znaci da nikad ne moze da ga pobedi na suvoj sljaci...
.......
Ako si toliko ubedjen da Rafa moze naci formu preko noci... onda kako objasnjavas da je pociscen u finalu Madrida. Protiv Berdiha odlican mec ili bolje reci fenomenalan u odnosu na igru u 2015... i onda preko noci.....
Sto se Madrida tice, to objasnjavam - Mari ga je iznenadio, uslovi nisu odgovarali Rafi i konacno postoje problemi sa samouvjerenjem.
Rafa moze u jednom mecu da prebrodi te probleme. Ne u svakom mecu, ali u mecu sa Novakom svakako. Jos ako mu uslovi budu odgovarali.
Originally posted by straxx90 View PostPo meni je smesno da Novak ima 1.80 kvotu za osvajanje, a treba da pobedi Nadala i verovatno Mareja i Rogera. Bolje igrati svaki mec posebno bice veca kvota kada se sve to pomnozi.Last edited by NI; 30-05-15, 18:16.
Comment
-
Konacno je izasao raspored:
#RG15 Sunday Schedule:
Chatrier 11am
Svitolina-Cornet
Tsonga-Berdych
Monfils-Federer
Pennetta-Muguruza
#RG15 Sunday Schedule:
Lenglen 11 am
Ivanovic-Makarova
Nishikori-Gabashvili
Wawrinka-Simon
Safarova-Sharapovahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by orao View PostNI Posto mislis da si ti realniji od mene koji je po tebi realan rezultat tog potencijalnog meca?
Po meni 3:1 za Novaka a ako se izglupira slicno u finalu W 2014 onda 3:2 za Novaka.
A ti mislis da si ti objektivniji od mene.A ja pak mislim da su kladionice objektivnije od nas obadvojice.
--------------
Kladionice daju:
Prva cifra je postotak, druga idealna kvota koja odrazava taj postotak a treca kvota koju mislim da mozes dobiti.
Code:[FONT=Courier New] Novak da pobijedi 52.1% 1.92 1.85 Novak protiv Gaskea 93.4% 1.065 1.05 [/FONT]
Code:[FONT=Courier New] 1/2 finalu 90% 1.11 1.08 u finalu 90% 1.11 1.08 [/FONT]
Code:[FONT=Courier New] protiv Nadala 68.4% 1.46 1.41 [/FONT]
Code:[FONT=Courier New] protiv Nadala 76.6% 1.31 1.26 [/FONT]
Last edited by NI; 30-05-15, 19:55.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostNadal je prosle godine bio u losijoj formi nego ove, plus ga je Novak pobedio u finalu Rima, pa svi znamo sta se desilo na RG.
Po suncanom danu na PC-u Nadal je jasan favorit protiv bilo koga, pa i protiv Novaka.
Comment
-
NI mene zanima tvoje misljenje a ne kladionice.
Moje misljenje je da si ti na ovom forumu pre nekoliko meseci vizionarski izjavio da ce Novak da izdominira, i sada kada se to desava sticem utisak da si se uplasio da sada ne kiksne i da ga ne izbaksuziras pa obracas po meni preveliku paznju oko mnogih detalja i crv sumnje te izjeda.
Ako Rafa dobije prvi set sa 6:0 a Novak nije povredjen ja bih i dalje mislio da ce da pobedi na kraju.
Comment
-
Originally posted by orao View PostNI mene zanima tvoje misljenje a ne kladionice.
Moje misljenje je da si ti na ovom forumu pre nekoliko meseci vizionarski izjavio da ce Novak da izdominira, i sada kada se to desava sticem utisak da si se uplasio da sada ne kiksne i da ga ne izbaksuziras pa obracas po meni preveliku paznju oko mnogih detalja i crv sumnje te izjeda.
Ako Rafa dobije prvi set sa 6:0 a Novak nije povredjen ja bih i dalje mislio da ce da pobedi na kraju.
Recimo da su Novakove sanse 40% da osvoji turnir.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNemoj samo da ti padne na pamet da uplatiš nešto na tu kvotu 5 Kobe, jer bi tim činom sve bilo i definitivno gotovo
@Orao
Gde sam rekao da sam siguran da Nadal ce pobjediti? Rekao sam da malo je premala kvota na Novaka, ali svejedno on je prvi favorit ovde ove sezone.OVAKO
Comment
Comment